Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

15May

Salam semua….

nampaknyer dah setengah tahun baru nak update…

kesian kat blog saya nih…huhu…

rindu uolls semua..

saya masih lagi cam dulu anak tetap 2 nak 3 bila tah hehe

sekarang bz kisahnyer…

tahun ni banyak yang baru….

permulaan untuk 2015..

saya dapat tukar ke perak….

Refresh minda uolllsss…

sebelum buat benda yang kita tahu…sekarang amik ko…

blur memanjang mak incik…hikhik

hehari mimikir bestnyer kalo duk umah…tapi bila duk umah boring lakkan…

biarkanla masa berlalu…nenanti pasti ok…*pujukdirisendiri11081255 10206405771608421 6634609863958971875 n 2015

babai tatatititutu nanti kita update lagi

Assalamualaikum….kesayangan..

ewah…biasala…pepagi  mood ceria sentiasa…hehe

apakabar uoollsss sihat? heharap semuanya sihat …yer…

sebenornyer…tak tau nak cerita apa…bila nampak pic adik terus ada idea…tq adik

 

15555730536 8cc0486250 o Adik kesayangan

Pic adik dihari minggu..

tau tak dia duk makan apa…

dia duk meratah sardin…

lebihan inti karipap sardin..dia telan semua…

Hari tu dia sibuk tolong maminyer kan…

kegemaran dia makan sardin..tetambah buat karipap suka sangat la…

duk umah siap pakai spek tu yang tak tahan…

Dokter katanyer…mestila kena pakai spek…kihkih..

hehari duk main dokter2 selalu mami dedi jadi mangsa…jadi pesakit dia…abang tak layan…

Yang best kalo dedi dia check perut…

adik kata perut dedi ada baby…kahkah…

ok tu jek kisah adik..

*harini makhencik membizi…huhu…pepetang sikit kita jalan2 umah uollsss k….

 

 

 

 

 

15367701640 2fce32fe0b o Salam jumaat semua

Salam jumaat semua

pixel Salam jumaat semua