wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

♥¸¸:•*´¯*✿ #MyTravelokaEscapade |  South Korea ✿*´¯`*:¸¸♥ 

“Annyeong haseyo”

Amboi fefiling korea Nampak…

yer lakan kan kata nak gi Korea…

Ni nak cerita pasal impian Holiday kami anak beranak….ewah..ke South Korea yer..

Impian kami anak beranak memang nak sangat ke korea sejak dari tahun lepas lagi…

bertambah best jika ianya Ditaja oleh Traveloka.com.my

s1 #MyTravelokaEscapade |  South Korea

waaaa….nengok  gambar dierang kemain eksited Seronok sungguh  bila dapat pergi kan adik abang  wow sangat….

mesti melompat dierang dapat  bercuti…

JOM kita bercuti bersama #MyTravelokaEscapade ke South Korea ✿*´¯`*:¸¸♥ 

kenapa nak sangat kesana yer???

hoi saper yang tak nak ke sana yer tak….dah tempatnya lawa  pemandangan indah dan romantik gitu…ehemehem

Jika kami ….ke South Korea bersama #MyTraveloka Escapade 

s3 #MyTravelokaEscapade |  South Korea

diantara tempat-tempat yang ingin kami lawati ialah :

♥¸¸:•*´¯*✿ Nami Island  ✿*´¯`*:¸¸♥ 

Nami Island yang berada di utara kota Seoul. tak perlu diperkenalkan lagi  Di Nami Island atau yang atau Naminara Republic ini panorama alam sangat indah dengan pokok  ginkgo yang menjulang tinggi ewahhh… Tu la, banyak sangat terpengaruh tgk cerita Korea dari first drama dierang  kat Malaysia, Winter Sonata tu kan…kemain lawo tempatnya kan Kalau pegi kesana kami anak beranak ,akan pastikan  ada gambar yang best-best sepanjang dekat sana. berangan nanti bolehla  baling-baling daun kering kan….

s41 #MyTravelokaEscapade |  South Korea

♥¸¸:•*´¯*✿ Gyeongbokgung  ✿*´¯`*:¸¸♥ 

kurang lengkap rasanya kalao tak singgah kesini …

Gyeongbokgung adalah istana terbesar ia merupakan  tempat sejarah Korea yang romantis dan cantik.

Pemandangan yang indah dan  Kedudukannya sangat strategik

kerana dilindungi oleh Gunung ganang  waaaa memang besttla

s51 #MyTravelokaEscapade |  South Korea

Kalo kesini untung2 dapat tengok upacara “changing guards”.. kat sini kita boleh tengok  reality adat dan tradisi org Korea

s6 #MyTravelokaEscapade |  South Korea Istana ini kaya dengan senibina tradisonal Korea. s7 #MyTravelokaEscapade |  South Korea

di sini  juga kita berpeluang merasai pengalaman memakai pakaian tradisional Korea di istana ini. s2 #MyTravelokaEscapade |  South Korea
s4 #MyTravelokaEscapade |  South Korea

South Korea ni memang ohsem! Uoolllss…Cantik  dan romantic cam dalam drama korea tu Kankan Negara nya juga pesat membangun

 

15Aug

Hai semua kesayangan hakak..dah lama tak berceloteh disini dah lebih setahun…rinduuuu…nak macam dulu-dulu ada masa untuk berblog…tapi sekarang apapun tak boleh huhu….rindu pada kawan-kawan bloh rindu nak komen2….tahun 2016 ni banyak benda yang berlaku…yang positif pun ada yang negatif pun ada…lantakla janji bahagia kankan….

ashanasq HAI

 

15May

Salam semua….

nampaknyer dah setengah tahun baru nak update…

kesian kat blog saya nih…huhu…

rindu uolls semua..

saya masih lagi cam dulu anak tetap 2 nak 3 bila tah hehe

sekarang bz kisahnyer…

tahun ni banyak yang baru….

permulaan untuk 2015..

saya dapat tukar ke perak….

Refresh minda uolllsss…

sebelum buat benda yang kita tahu…sekarang amik ko…

blur memanjang mak incik…hikhik

hehari mimikir bestnyer kalo duk umah…tapi bila duk umah boring lakkan…

biarkanla masa berlalu…nenanti pasti ok…*pujukdirisendiri11081255 10206405771608421 6634609863958971875 n 2015

babai tatatititutu nanti kita update lagi

pixel 2015