wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Apr

I ♡ Turkeys Hijab | mummycute.com

Author:lizz

tudung mummycute I ♡ Turkeys Hijab | mummycute.com
Salam semua…untuk kawan2 yang sudi jenguk blog ini…hari ni konsep bermalas-malasan sambil makan buah pulasan sedap gak…tetibe….Ingatnya nak ubah angin la…bukan nak makan angin yer…..tapi nak ubah penampilan nak pakai tudung style tudung turkey pulak cam cantik jer..mungkin ngam kot ngan muka yang bulat ni kalau pakai tudung ni …haritu beli selendang bagai pakai skali dua rimas terus tak pakai sampai sudah last2 bagi kat bibik jer … kalau pakai selendang adik suka tarik2 2,3 minit jer ok lpstu serabai…Daddy jangan marah yer…..mummy nak buat koleksi tudung turkey pulak ni untuk jalan2 jer kalau gi kerja masih pakai tudung biasa2 yang tersangkut belakang pintu tu…hehehe


Psst: Terus nak gi masjid india tengahari ni nak carik tudung turkey sekarang gak….

pixel I ♡ Turkeys Hijab | mummycute.com

23 Responses to “I ♡ Turkeys Hijab | mummycute.com”

  1. LindaRahim says:

    2dung tirkey ni tgk org pakai cantik…bila sendiri pakai, rasa leceh lak nk belit2 bagai…yg pakai sarung je senang…

  2. wahida nasution thakhrim says:

    menarik!! bagus juga ubah gaya sekali sekala..

  3. Zni says:

    saya pun asyik pakai tudung sarung ni je. ada gak rasa nak try yang belit2 tu tapi tangan tak berapa nak rajin. anak dara saya terer pakai tudung ni..

  4. rara pinkmafia says:

    heheheheheh simple n nice mama

  5. anastasyea says:

    Sesekali ubah .. OK jugak ! Nampak sikit kelainan :D

    anastasyea’s latest post .. Portal Pendidikan Sains Angkasa | Mendalami ilmu Sains Angkasa

  6. pia-rojakpasembor says:

    “tak cuba tak tau mama… try dulu mama kot2 btambah-tambah kiut mama ni..leh akak try pulak…”

  7. ila says:

    beli jgn tak beli..nanti tunjuk testimoni kat blog ni tau

  8. kpah k-poh says:

    cantik dik..tapi nampak cam licin jer..ni kalau lewat nak pergi kerja..mau humban jer nih…

    • mummycute says:

      hahaha klakar la akak ni…tu lah sajer nak try kalo tak mejadi jawabnyer…simpanjerle dlm lemari pastu bg kat mak buat alas meja…hehehe

  9. bunga says:

    tudung turkey ni licin tak kalau pakai?
    kalau saya yg pakai agaknya mau terkeluar semua rambut.. lepas tu kejap2 mengadp cermin.. hehe

  10. nza says:

    gitulh namanya org pompuankan…yg brkenan dihati mesti nk wat koleksi…wanita sejati gitu…hi….

  11. Aleyn says:

    Eh…ada fesyen baru ek…tak sedar lak…hmm…bleh try carik ni

  12. BSB says:

    as salam, cantik lerrr..tapi nampak macam licin jerr..


Leave a Reply

Current day month ye@r *