You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for April, 2010.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for April, 2010

t31a Uwais Moody Sand Art boleh membantu...
Alamak anak mummy yang mummy sayang ni bersedih lagi bukan aper tadi kiteorang pergi meronda kat putrajaya ader lah terserempak dengan si mamat ni tak lain tak bukan Ultraman konon penyelamat dunia tulah bukan la mummy & daddy tak nak beli tadi baru jer mummy beli kat kedai apek tu belum bukak lagi dalam keter tu kan…
ha mulalah dia merepek yang dalam keter tu tak best tak der raksasa yang ni ader raksasa ha sudah dier dah jadi patung dah tercegat jer kat situ aper lagi mummy dah tunjuk muka singa kat dier tapi boleh jer dier wat dek jer, aah guna trick no 2 konon tinggalkan dier kat situ pun tak jalan last2 ambil tindakan berani dengan menngunakan kuasa kuda tarik dier dan angkat sambil dukung dan bawak lari daripada situ mak ai dier menjerit bagai nak rak tapi mummy buat dek jer daddy ngan adik Qaysara pergi bayar parking sambil tu mummy mengeluarkan senjata sengatan gergasi untuk bagi dier diam sikit ha lepastu dalam keter mummy and daddy pujuk dier dan bukak mainan yang beli tadi habis dia campakkan kat belakang kereta…habistu kiteorg diam jer dalam perjalan balik umah, nanti kalau pujuk lagi parah Uwais ni kiteorg biarkan jer die selungkupkan muka dier dgn bantal tu sambil teresak2 sian gak…kiteorang pun borak biler dier dah agak tenang mungkin terlena kot daddy berkata huru hara hari ni gara2 Ultraman ni sambil gelak…qaysara cam paham jer aper yang daddy dier cakap sambil tersenyum..dah sampai umah…t33 Uwais Moody Sand Art boleh membantu...
Sampai kat parking Abang pun sedar dier nangis lagi huhuhu daddy ngan Mummy tak sayang uwais lagi. daddy dukung sambil pujuk dier naik atas lepastu dier diam sambil merepek tah haper tah sambil nangis lagi mungkin sedih dalam lif mummy terfikir aper nak buat bagi dia happy kembali aaaahhh ader sand Art Ultraman yang mummy beli dah lama tapi takder masa nak buat haaa inilah masanyer nak buat mender ni… mummy pun suruh daddy jage adik Qaysara terus mummy dukung abang & cakap ngan dier jom kiter colour Ultraman nak tak sayang…dier nangis lagi huhuhu nak jom la….. sorry mummy sayangggg mummy, sedih la pulak mummy pun peluk dier dan ambil meja and buat sama2 ngan dier..happy sangat muka dier….t334 Uwais Moody Sand Art boleh membantu...
Muka Happy jer biler Ultraman dah siap…t32a Uwais Moody Sand Art boleh membantu... Kan comel…bila dah Happy Sayang Abang Uwais….

 

t2 copy JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA Sejak akhir ni tak sempat nak update blog yang tercinta ni sorry yer kawan-2 minggu lepas Qaysara kena Chicken pox, demam, cirit birit kesian mummy kena cuti seminggu huhuhu. minggu ni plak selsema ngan batuk abang Uwais join skali kira pakej kot untuk April ni. memang susah hati. Ader x sesiapa kawan yang tahu cara tradisional (petua) untuk hilangkan parut & juga untuk sembuh batuk untuk berkongsi bersama. kalau ader sila2kanlah komen yer..terima kasih. tetiber jer plak ader gambar Qaysara cerita pasal demamkan..sebenarnya gambar ni diambil sehari sebelum adik qaysara demam masa tu kiteorg ngan Mr Daddy kluar gi seksyen 7 Shah Alam jalan2 pastu nampak pulak kedai sow kow mcm kat ampang tu apalagi santap lagi walaupun dah kenyang…adik memang suka makan sup habis dua ketul sow kow soup dia makan…dalam perjalanan balik ternampak pulak cahaya lampu yang banyak kitaorg pun pun rasa teruja nak pergi rupa-rupanya ada landskap ict cantik giler tapi nak park keta semua penuh jalan pun jem..last2 balik jerlah memang rugi tapi takper nanti pegi lagi kalo ader masa….
pixel JOM MAKAN BERSAMA ADIK QAYSARA