You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for November, 2010.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for November, 2010

30 Nov

p11 P1 W1maxKenapa dengan P1 W1max?  sejak akhir-akhir ni mummy memang betul2  jatuh cinta dengan menda alah ni…bukan aper sebab terlalu sakit hati dengan Streamyx  hari tu dah berkobar-kobar nak pakai Streamyx  yer la iklan sana sini cam hebat la tapi hampeh kami dah isi borang segala bagai berangan nak pakej RM 120 tu sampai kat kaunter tetiba mintak no telefon jiran.. Ha Jiran kiteorang terpinga2 apesal kita yang nak register atau jiran yang nak register ni! pastu mamat kat kaunter mula la terangkan bahawasanya diorang kena check port kawsn rumah mummy ader port ke takder dengan menggunakan no tfon rumah…la susah nyer,  masa aku register kat mamat stremyx semalam tu takder lak dier cerita pasal ni..maka terpaksa telefon Jiran sebelah, TQ En Jiran. Last2 tak der port juga  sakit tul hati…sejak itu aku tlah jatuh Cinta pada P1, biarla org kata tak best ker aper ker…janji boleh menjalankan aktiviti macam biasa…TERIMA KASIH P1W1MAX .

29 Nov

            Jarang sekali kita berjumpa kaum wanita yang berpuas hati dengan tubuh badannya. ader je yang mengeluh kononnya badannya gemuk  banyak lingkaran donat dan ader jugak yang menyangka badannya kurus kering macam tiang letrik. sebenarnya kedua dua golongan ini perlu mengawal makanan dengan betul supaya mendapat bentuk badan yang ideal dan sihat, yang pasti kita makan makanan yang seimbang dan berzat …betul tak?

28 Nov

Hari ni Bangun pun lewat lepas sembahyang subuh tdo lagi..biasa la hari ahad…hari untuk berehat meluangkan masa bersama bantal2 busuk semalam dah balik lambat merewang ngan Daddy & anak buah kat Sunway…uwais ngan qaysara tinggal kedua2  nye selsema dan batuk..jadi hari untuk mumm& Daddy bersama pulak..lepas gi sunway singgah pulak  di Kg Baru pastu pergi jumpa Abang kat Hotel Brisdale Value Inn punyalah sesak kat sini…jarang2 gi kat sini oleh sebab nak jumpa abang Mummy tu yang kesitu…Abang ade urusan di MAHA….sampai umah dah pukul 1 pagi huhuhu ngantuk sampai termimpi ayam penyek kat bawah ni ummp sedap…bangun  terasa lapar…

ayam penyek Lapar...

pixel Lapar...