You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for December, 2010.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for December, 2010

Diam tak diam dah Menjelang tahun baru…tak terasa hari berganti hari, bulan berganti bulan dah setahun masa berlalu Esok dah 2011  Good bye 2010…tahun baru harapan pun baru dan semanagt pun kena la baru yer tak?

Semoga tahun 2011  ni hidup kami sekeluarga labih ceria, lebih baik lebih sempurna dan dijauhi dari segala benda2 yang tak baik…

Tahun baru kali  kat umah jer…MR Daddy demam plan nak gi jalan2 makan 2 dan bergambar2 semua dibatalkan….huhuhuhu  happy new year Happy New Year 2011

30 Dec

Orang Malaysia seperti mummy ni memang suka minum teh, tak kira la teh tarik, teh o, teh o ais limau, teh o laici macam2 teh la ader termasuk yang terbaru teh 3 layer memang mengancam habis la rasanyer…kebiasaanya kita minum teh pada waktu pagi dan petang dan ditambah ngan aksesori sikit biskut kering ker, gorang pisang ker memang ngam habis… sekiranya kita tak makan waktu malam misalnya diet dan perut berkeroncong boleh la cuba minum secawan teh panas dan cecah sekeping dua biskut dan makan sikit buah-buahan..Ingat makan sebelum pukul 8.00 malam..minum teh Minum Teh


bulatavv Jom exchange link

Salam semua…kali ni saya nak memenuhi sidebar saya dengan link kawan2  semua kalau ader yang sudi la…heheheh.  Tawaran untuk link exchange (tukar pautan).

Mana-mana blogger yang berminat untuk bertukar link, sila tinggalkan nama dan URL blog anda di bahagian komen di bawah. Jangan lupa letak link http://haslizalizz.com/ @ banner saya di blog anda sekalian. Terima kasih.

pixel Jom exchange link