You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for December, 2010.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for December, 2010

Cam best jer dengarkan…sayangnya suami terhadap isteri sampai membina Istana ummmp best2 tu Mr daddy boleh diusulkan pada MR daddy ni hehehehe konon2  la kan tapi Istana yang ader skang dah best dah hehehehe… siapa pernah pergi kesini? br 1st time sampai sini memang terpegun cantik hasil senibinanya nak dijadikan cerita KELLIE’S CASTLE ni terletak dijalan Simpang pulai batu gajah perak mungkin ianya tak seglamour Taj Mahal tapi ianya mempunyai keunikan yang tersendiri tapi persamaannya ialah ianya dibina atas dasar CINTA.

kelliescastle LUAHAN CINTA SUAMI menerusi KELLIES CASTLE

Istana ini telah dibina 1900 yang tersergam ini menjadi Impian Willian Kellie Smith seorang pekebun Scot yang kaya raya yang dibina sebagai lambang Kasih Sayang terhadap Familynya terutama Isterinya. Istana yang mempunyai 14 bilik rahsia dan terowong bawah tanah yang mempunyai pelbagai misteri tapi yang sedihnya Kellies meninggal Dunia secara tiba2 akibat jankitan radang paru2 semasa Istana ini sedang giat dibina..kesiankan…

kelliescastle3 LUAHAN CINTA SUAMI menerusi KELLIES CASTLETempat ni memang cantik terletak diatas bukit dan sesuai untuk bergambar …ni antara gambar2 semasa mummy &  kawan kesana…teruja sangat ..nampak tak gambar pokok tu kalau teliti dengan betul bentuknya macam seekor beruang…

kelliescastle2 LUAHAN CINTA SUAMI menerusi KELLIES CASTLE

26 Dec

 Salam semua…hari ni kami semua duk umah menikmati keindahan rumah hehehhe tu yang online sampai ke malam sampai tido pun online maksudnye computer memang tak tutup hoho…seharian memasak membasuh, cutikan habiskan masa bersama keluarga dan rakan2 blogkan…hari ni sempat buat beberapa acara termasuk ,mencipta jet pejuang bersama abang saksikan….

artcraft Jet Pejuang

Mula2 cari kertas mummy dalam laci…pastu suruh mummy potongkan dan lipat dua sambil tersenyum…lipat lagi

artcraft1q Jet Pejuang

Lipat lagi dan lagi  sampai jadi camni…hehhehe

artcraft2 Jet PejuangDah siap Jet Pejuang sedia untuk dijual….

Dec

 

h4 500 Blog


Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger ..
Mummycute Wife kepada En.Khairul Azizi dan Mummy kepada our handsome boy Muhammad Uwais Al-Qarni & beautiful daughter Qaysara Zulfaa Ez-zehra.Art merupakan kegemaran saya drawing, painting & digital art. Aktiviti yang digemari makan, melancong, Projek DIY. DLL

Tujuan menjadi blogger yang  sememangnya saya seronok  dapat meluahkan apa yang terbuku dalam fikiran dan boleh bercerita apa sahaja perkara2 yang berlaku disekeliling saya, apa yang lebih mengujakan saya berblog adalah dapat mengenali ramai kenalan baru yang mempunyai pelbagai karekter didunia maya ini …


pixel 500 Blog