You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for January, 2011.

instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for January, 2011

DeborahHenry11 Deborah Henry Pemenang Miss Universe Malaysia 2011

Miss Universe Malaysia 2011 akhirnya berjaya dinobatkan oleh pengacara dan model cantik Deborah Henry yang juga pernah memenangi Miss Malaysia World 2007  tahniah yer ..model berkelulusan University of Queensland degree in economics & political science memang familiarkan yerla model Padini memang selalu terpampang mukanya…Deborah akan mewakili Malaysia di pertandingan Miss Universe di Sao Paolo, Brazil pada bulan September ini.

DeborahHenry Deborah Henry Pemenang Miss Universe Malaysia 2011

27 Jan

Salam semua…hi pekabar tetiba hari ni mood menaip lebih sikit maklumla baru beli IPad (tipu jer) berangan la ni hehehe bukan per komputer cap lowyat rosak laptop daddy bawak ke Office huhuhu sedih…sejak akhir2 ni ramai sangat yang menelefon jap2 telefon bukan tanya khabar sihat ke tak dah makan kebelum tapi asal telefon jer tanya MRSM   malam2 pun telefon glamer betul minggu ni perasan, telefon bukan aper  duk menanya pasal MRSM, camana nak buat rayuan, nak cek mrsm terus camana, siap bagi no ic anak mintak tolong check MRSM dapat ke tak huhhh penat gak tapi takpe itulah apabila kerja di MARA.  kalau kat FB kemain lagi banyak mesej dari member2 tanya pasal MRSM puas gak nak menjawab cam pengarah pulak….hehehehe kalau nak tau lebih lanjut pasal MARA atau MRSM klik jer kat sini

Hi salam semua… time ni muka kembang jer baru lepas makan nasi kenduri kenyang giler…skang ingat nak diet dari hari kesehari tertangguh almaklumla kaki makan pantang duk diam mesti nak ngunyah jer…kesannya dah mengembang pastu nyesal tak sudah try gak nak berdiet nak ikut2 member last2 sakit perut tak tahan tapi nak kurangkan makan nak mencontohi kawan2 seperjuangan Kak Liza, Ain, Lela and roha….

kendara1 Singgah kenduri kahwin

pixel Singgah kenduri kahwin