You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for January, 2011.

instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for January, 2011

applesweet1 happy birthday Applesweet

Happy Birthday Applesweet yang sememangnyer sangat sweet…sorry lambat sikit bagi kad ni yer..semalam birthday tuan empunya diri  atas sebab2 tertentu… ini lah hadiah yang dijanjikan tu Digital birthday card hehehe…

Salam semua hari ni saya dengan sukacita saya nak memberikan birthday card kepada follower yang bertuah yang lahir pada bulan  February pula  khas untuk my follower…

jom la join…

  • Jika  berminat ikut ajer  syarat-syaratnya ni :
  • Terbuka kepada all mummycute’s followers sahaja!
  • Anda mesti  mempunyai blog sendiri .
  • letakkan link http://haslizalizz.com/ atau tag my lovely friends contest di blog anda tak payah buat Entry simple jer…
  • Tinggalkan link blog anda contoh http://www.kerolzi23.com di bahagian comment entry ini beserta dengan tarik lahir anda contoh 23 Feb tak payah ltk tahun kalau segan…

*Follower yang bertuah akan mendapat digital birthday Card khas dari saya….hehehe

PSSST: Jika anda tidak lahir pada Feb, family @ someone yang special  pun boleh, letakkan tarikh lahirnya dan namanya ajer…

nasikandar Famous nasi kandar kat Ipoh

Sungguh Menyelerakan….umppph rasa nak makan lagi dan lagi hehehehe memang sedap the best nasi kandar yang pernah kami pernah kami makan kalah nasi kandar kat penang tau…tiap2 kali pergi ipoh wajib singgah kat sini Mr Daddy dari kecik memang suka makan kat sini mummy baru jer 2 tiga tahun diperkenalkan Mr daddy Kalau makan nasi kandar ni kena maka terus jangan cakap2 berasap telinga memang pedas sampai ketelinga kaw2 punya tapi biler habis memang rasa nak tambah lagik mummy kalau makan memang 2 pinggan gerenti habis …hehehe.. kat bawah ni ha gambar Restoran baru nyer kalo nak lebih best makan kat kedai lama .

Sungguh Menyelerakan….umppph rasa nak makan lagi dan lagi hehehehe memang sedap the best nasi kandar yang pernah kami kalah nasi kandar kat pinang tau…tiap2 kali pergi ipoh wajib singgah kat sini Mr Daddy dari kecik memang suka makan kat sini mummy baru jer 2 tiga tahun diperkenalkan Mr daddy Kalau makan nasi kandar ni kena maka terus jangan cakap2 berasap telinga memang pedas sampai ketelinga kaw2 punya tapi biler habis memang rasa nak tambah lagik mummy kalau makan memang 2 pinggan gerenti habis …hehehe…
pixel Famous nasi kandar kat Ipoh