You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for February, 2011.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for February, 2011

hi salam semua..hari  ni mood cergas bersama mummycute.com hehehe..berjalan kaki merupakan aktiviti yang selalu kita lakukan setiap hari kan…untuk senaman yang paling mudah dan ringkas untuk bersenam hanyalah dengan berjalan kaki..kerana bila kita berjalan kaki seluruh anggota badan dan otot2 bergerak dengan jayanya betul tak…misalnya kita berjalan kaki ketempat kerja dari stesen LRT , …jauh gak tu betul tak…ni kisah berjalan ader 1 kakak kat ofice ni dalam lingkungan 50an hari2 berjalan dr stesyen komuter ke ofice tapi die memang jalan laju cam lipas kudung kalau nak jalan ngan dier tak terkejar bila ditanya knp jalan laju katanya nak exercise bagus betul …akak ni memang sihat dan slim jealous jer tengok…selain berjalan keoffice aktiviti  waktu rehat manfaatkan dengan  jalan2 cuci mata pusing2 jer tau jangan pulak membeli belah pulak nanti membazir lakkan selain itu dapat hilangkan stress kat office…lagi banyak kita berjalan kaki lagi sihat tubuh badan kita…kan… teruskan usaha untuk berjalan kaki caiyok2

Hi semua…ingat hari cuti maulidul rasul nak gi berpicnic2 kat area bukit tinggi tetiba tak jadi ader ajenda baru yang diusulkan katanyer nak gi berbowling, berpicnic tak jadi kakak  Ipar kat bentung sibuk lak n hari pun tak berapa nak baik mendung  jer elok jer petang hujan lebat sib baik tak Pegi… kalau tidak alamak bermandikan hujan…kami pegi berbowling kat area umah jer selain bergembira dan pegi makan2 untuk menambahkan kebuncitan hehehe..kat sini tak berapa nak best berbowling kalau kat Mid Valley lagi best…ni lah masa nak bersama ngan daddy hari2 lain daddy takder huhuhu…yang mamat 2 orang tu penyeri majlis pengacau no 1 berlari sana berlari sini dan dieorang pun turut serta main skali…yang klakar biler last2 tak tau saper pemenang tetibe screen dah close lalu hampa dan terus gi makan kat uptown menikmati makanan kat Stizzer…

bowling1a1 Main bowling DI AMPANG SuPERBOWL @ pUCHONG

Gambar-gambar yang sempat di ambil semasa kejadian….Seronok menikmati kegembiraan bersama keluarga dan anak-anak…

bowling2 Main bowling DI AMPANG SuPERBOWL @ pUCHONG

maulidur rasul Selamat menyambut maulidur Rasul

Salam semua hari ni pagi2 dah bangun dan sarapan tetiba abang panggil katanye ramai orang azan kat bawah  ‘bukanla abang Uwais itu adalah bacaan selawat keatas junjungan nabi kita Muhammad saw ari ini adalah hari lahir nabi kita (ayat bahasa buku ) . macam2 abang tanya sampai pening gak la nak jawab huhu …mummy cepat2 snap gambar dari atas rumah,  gambar kat atastu jer yang sempat..  

Selamat menyambut maulidur Rasul kpd semua muslimin dan muslimat moga SAW menjadi uswatun hasanah kpd kite semua…. Amien..

pixel Selamat menyambut maulidur Rasul