You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for March, 2011.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for March, 2011

Restoran Johnnys Restoran Steamboat Sedap | Restoran johnnys

Hi salam semua…hari ni mood bercuti lagi esok dah keje..cuti-cuti ni ingat nak masak2 tapi Mr Daddy pulak ajak makan2 kat luar…hehe ini sudah bagus jangan lepaskan peluang keemasan ni…bukan senang Daddy nak ajak kluar makan ni…pikir punye pikir teringat nak makan  Steamboat Johnny’s  kat OU best gak pekena ni… tak nak makan fastfood lagi hehe…. hari ni makan makanan menyihatkan tubuh badan untuk seisi keluarga betul tak?  …

bila dah sampai OU kena masuk jusco dulu beli makanan anak-anak  kalau tidak mau dia buat huru hara abang macam biasa kena beli kit kat adik pulak snake milo baru dierang ni duk diam…Mr daddy pulak tinggalkan kiteorang kat  jusco n terus ke johnnys sampai2 jer dalam tu semua terhidang hambik ko banyaknyer daddy order fishball, meatball ..shrimps mee dan 2 ,3 jenis sayur…waa belum lagi masuk dessert ais kacang yang memang best tu lagi kena habiskan…. memang best la makan kat sini harganya pun ok…  berbaloi makan kat sini….budak dua orang ni cuma makan sup habis comot semua tak pe janji tak main bawah meja @ baling2 sudu atau ketuk2 mangkuk tapi biler last2 main gak biler dah habis  coklat tadik nasib baik duk meja paling hujung sekali senang sikit nak  kawal adik & abang…apepun best makan kat sini…lain kali nak datang lagi yer Daddy…

Salam semua diharap anda semua sihat2 selalu…pada zaman moden serba canggih trend masakini shopping menyoping ni menjadi perkara biasa kerana ianya lebih mudah dengan shopping online jer betul tak…nak beli beg, kasut dan barangan2  dari yang berjenama sehinggalah dari korea dan cina semua ader didepan mata tinggal pilih klik dan masuk troli  yang peliknya troli tu tak penuh2  hehe ko beli la banyak maner pun duit jer yang habis memang magikkan .

Ramai dikalangan member2 suka beli tudung online katanyer design lain dari yang lain, dan ader jugak yang membeli belah baju anak2, mekap online dan segala2 online… bestkan semua ader takyah la penat2 bersesak-sesak nak ke shopping komplek yang belum tentu jumpa apa yang kita nak betul tak? kalau online semuanya tinggal dihujung jari kita …

Tapi ader kebaikan dan keburukan shopping online ni ader orang kata barang yang dibelinya indah khabar dari rupa masa kat gambar kemain lagi cantik menawan bila dah dapat tak secantik manerpun hampakan..ape-apepun kita sendiri perlu berhati hati apabila kita  shopping online pastikan kita beli dari syarikat yang bertauliah dan baca dule terma2 nye betul tak?  tak pun  tanya kawan2 yang biasa dengan dunia membeli belah online ni… apepun

Selamat Membeli Belah (mummy 1st time shopping online  di Amazon.com  memang best waktu nak beli buku lepastu berjangkit sampai ke baju2 anak beg dll.. )

Itik gembo-gembo, ayer kedek-kedek, biar muka tembok, peel biar molek.

Kekangan masa dan kesibukan diri sendiri menyebabkan mummy selalu gagal bila nak update entry. Huhu.. Maaflah pada kawan-kawan mummy yang telah merasakan kehilangan mummy dari dunia blogging. Bukan mummy sengaja. Tapi sebab ada projek yang berlambak nak disiapkan tu ha.. dateline dah dekat.. Tulah..siapa suruh amik keje banyak2 kan? Padan muka sendiri.. hahaha…

Mummy sebenarnya rindu kat korang…tapi nak buat camne…mood blogging lom datang lagi ni.. susah nak cakap.. huhu… kalau lah mood blogging ni boleh datang selalu kan senang… hehe.. boleh selalu update entry kan kan kan? Korang-korang jangan marah kat mummy lak ye… mummy tahu korang takkan marah mummy punya sebab mummy kan cute… muahahaha… perasan jap… hehehe…

Untuk tidak menghampakan korang…ni ha mummy nak tempek gambar besar gedabak ni ha..korang-korang tatap la puas-puas ek.. jangan muntah sudah…kalau muntah mummy tembak sorang-sorang.. nak ke?? Muahahahaha….

botanic7 ITIK GEMBO GEMBO, AYER KEDEK KEDEK.
MODEL TERKINI SLIM WORLD Ni.. CAYA TAK??

Mummy mintak maaf kalau mummy jarang ke blog korang k. Nanti kalau dah free mummy bayar hutang satu-satu ke blog korang. Pada yang tak terbalas tu, jangan marah tau.. hehehe…

Okaylah.. take care ye.. papaiiiiiiiiiiiiii………………….

pixel ITIK GEMBO GEMBO, AYER KEDEK KEDEK.