You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for April, 2011.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for April, 2011

Aktiviti Hari Cuti

Hi semua…hari ni dah khamis….yihaaa….seronok-seronok tetiba…..nak dijadikan cerita haritu mummy pergi menjelajah ke Ofice Daddy nun jauh disana penat….ikut Mr Daddy melepak…makan-makan sampai naik muak dibuatnyer….

pakaian ke pejabat Aktiviti Hari Cuti

Melepak kat ofice Daddy…3 jam huhu penat…

pensyarah uitm Aktiviti Hari Cuti

Bergambar ngan En Suhaimi Lecturer Drawing kat Uitm dulu2 masih sama cam dulu2….

still life drawing Aktiviti Hari Cuti

Drawing yang sempat di snap kat bilik En suhaimi…teringat time belajar kat Uitm dulu kena buat drawing huhu…memang best….terasa cam nak buat drawing balik….alat2 dah ader kat umah ….tapi masa jer tak der…

still life drawing 1 Aktiviti Hari Cuti
Still life Drawing cantikkan…..

aiskrim Kenikmatan makan aiskrimWah seronok betul abang Uwais makan aiskrim yer….jarang-jarang dia makan aiskrim macam ni…hari tu balik kampung biler diluar kawalan mummy dia sudah menyantap 2 ke 3 batang aiskrim dengan sepupunya jiji kemain lagi….kalau balik kampung jumpa sepupu dia memang seronok bukan aper abang seronok main ngan sepupunya yang kesemuanya lelaki boleh geng ngan dia main gusti boleh tumbuk bagaikan……anak kakak mummy semuanya lelaki 7 orang takder seorang pun perempuan kesian kakak baru jer 39 tahun anaknya tujuh pulak tu kesemuanya lelaki…sampai kurus keding kakak dibuatnyer….nasib baik mummy sepasang kira ok la…


Tak sabar nak balik kampung lagi nak makan durian huhu….Mr Daddy asyik sibuk jer memanjang….

Langkah-langkah penjagaan kulit wajah | cara merawat kulit muka dimalam hari…

bukan senang tau nak memiliki kulit cantik dan bersih betul tak? kita kena rajin menjaga dan merawat kulit wajah kan…muka mummy dah macam2 produk dah pakai…. ni namanya muka eksperimen kejap pakai ni kejap pakai tu…pantang tengok iklan2 produk kecantikan best pasti nak jer tepek kat muka ni…kalau naik jerawat mula la nyesal pastu bagi kat adik-adik…itu dulu skang dah tua-tua ni dah pandai dah..hehe…apa yang penting kita perlu mengetahui teknik atau cara penjagaan kulit kita dan rawatan yang sesuai dengan kulit muka. ok jom kita tengok  cara-cara penjagaan kulit muka dimalam hari terbaik oleh Michelle :

Bestkan…..

Psssst: banyak betul dia pakai…ikut yang perlu sudah….

pixel langkah langkah penjagaan kulit wajah | cara merawat kulit muka