You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for April, 2011.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for April, 2011

(gambar) perkahwinan diraja britain | Putera William & Kate Middleton

Dah lama tak tengok perkahwinan orang ternama kahwin  rasanya beberapa tahun  lepas tengok anak raja brunei Pengiran Muda Abdul Azim dan dayang sarah kahwin yang memang mewah tu….ha kali ni  Prince William yang memang mummy minat dari dulu2 lagi….. nak kahwin …..memang berdebar pulak rasa nak tengok hehehe…..

5677673557 a286503d6f b (gambar) perkahwinan Putera William & Kate Middleton | mummycute

Sememangnya pasangan ini yang paling cocok sekali…. jelita dan kacak… perkahwinan mereka bakal meletup2 diseluruh pelusuk dunia pada tahun  2011 ni…  yer la kan… William bakal pewaris  tahta kerajaan Britian…William juga  anak kepada wanita paling cantik di dunia Lady Diana. Pasangan ini bakal berkahwin akhir bulan ini iaitu pada 29 april 2011 …

5678269580 f438386d2e b (gambar) perkahwinan Putera William & Kate Middleton | mummycute

bertuah betul Kate atau Catherine Elizabeth Middleton ni bakal jadi permaisuri britain ” princess of well”….pastinya ramai ternanti-nanti majlis gilang gemilang yang juga akan disiarkan secara live di TV nanti..

pssssst: muka kate ader iras Lady D tapi Lady D lagi cantik….

5372462199 bc3428c998 o Dekorasi meja solek | warna putih bersih

Dah lama dah berkenan ngan cat colour putih ni… cam cantik jer kalau dressing table  mummy kaler putih…& dinding kalau di cat putih lepastu tambah elemen-elemen kuning sikit perghhh memang cantik….ni berangan yer…idea masih belum di proceed mr Daddy kena buat skethes dulu hehe nak gambarkan kat en Daddy ni…hmmm kot yer nak sketches bagai kater daddy dier nak tgk idea dulu…skang boring la asyik kaler coklat jer…nak la tukar kaler yang lebih berani sikit…orang kater kalau guna warna kuning mood makan kiter akan bertambah aaah balun jerla janji i suker tau daddy ni bukan meja makan yer ni meja bersolek…cam gambar kat atas tu haa…memang lawo jer tapi yang pasti i suka kasut tu…handbag pun cantik gak, siap ader rantai tasbih lagi kau…tetibe kan….hmmm biler nak dapat deko cam ni…tak tau la….berangan dulu….itu penting untuk menghilangkan mood malas dan mengantuk ni….

digital art mummycute photoshop | potret 2

Ni acara berphotoshop..terpaksa hehehe tension power external buat hal. jadi segala file semua tak boleh nak bukak huhu…tak tau nak buat aper skill ini jer yang ader + gambar diri sendiri…

(PHOTOSHOP CS 5+ CANON 500D)

EFFECT: GAUSIAN BLUR, CURVE, DESATURATE + LAIN2..

pixel photoshop | potret 2