You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for May, 2011.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for May, 2011

air sejuk khasiat air sejukAir sejuk sebenarnya banyak khasiatnya..tetapi ada juga yang mengatakan air sejuk akan menyebabkan kita sakit urat dan selsema…betul ker? tetapi sebenarnya mandi dengan air sejuk amatlah menyegarkan terutama selepas bangun tidur. Mandi dengan air sejuk  juga dapat melancarkan perjalanan darah dan mengaktifkan sistem saraf. Apabila kita mandi dengan air sejuk secara tak langsung dapat menyegarkan tubuh badan dan dapat mengelakkan dari mengantuk dan keletihan mental dan fizikal.

Namun begitu bagi mereka yang lemah jantung, demam selsema yang teruk, lelah tidak digalakkan mandi air sejuk….

5748341487 a717b08c5c b harum segar mewangi | Taman DR IpohSalam semua..ape khabar yer anda2 semua …. weekend semalam berphotoshoot diTaman DR Ipoh Perak memang cantik sungguh taman DR ni hijau jer mata memandang..dah lama teringin nak bergambar camni……ader bunga2 gugur cantik sangat kombinasi warna yang segar dan suci…baunya pun harum jer…ummppp

birthday card HAPPY BIRTHDAY LELA

Happy Bithday lela @ Maksu uwais & Qaysara yang ke 22 tahun…dah tua dah ko yer…tapi masih lagi manjer & cepat nangis….nanti kiteorang belanjer makan nasi kat kedai mamak yer ko memang suka makan nasi mamak kan… kuah kari & ayam goreng nak lebih special taruk sayur taugeh atau kacang goreng takpun kiteorang belanje roti chicken floss kat jusco ok….. gak tu….hehe..apepun kiteorang doakan semoga panjang umur, murah rezeki dan ceria selalu….

pssst: Jangan bersiap sampai berjam-jam kalau nak kluar esok…..tension kakak2 ko menunggu tau…….

pixel HAPPY BIRTHDAY LELA