You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for June, 2011.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for June, 2011

Hati Riang gembira lalala…..

salam semua…..suka….hati senang hehehe

Mood happy sangat hari ni rasa macam diawang-awangan komputer kesayangan dah ok Mr Daddy dah format & Install ape yang patut…font yang cantik2  hilang nak kena carik balik dah la koleksi font banyak mau penin ni tapi takpe semuanya ok… senang jer tu….. kan mood gembira….


So lepas ni boleh blogwalking ke blog korang semua x sabar ni…..petang nanti yer….banyak permintaan dari rakan2 belum ditunaikan jangan marah nanti saya buatkan dan uruskan semuanyer spt sediakala….


Ssssssssssssstttttt: Happynya hari ni..ada good news…..ALHAMDULILLAH

5875196197 9c98e2701f b Tempat makan best kat Ipoh | kuey teow Kicap Mat jasaklapo daddy bangun pagi2 itulah ayat yang pertama….bukan anak2 yang lapo tapi mummynyer yang lapo…

eh bukan malam tadi dah makan nasi lemak ngan roti tempayan ker…Daddy perli….hehe

Biler gi jalan2 ni otak memang duk pikir pasal makan jer asal ke celik mata siap2 nak gi makan…abaikan muka sembab baru bgn tdo anak beranak tu yer….

Habis tu daddy pun bawak kat sebuah gerai nampak cam biasa2 jer tapi mak ai… orang  penuh dah la ala2 panas gitu..tapi memang best nampak cam simple jer menu dier kuey teow, mihun, mee  boleh mintak  kari , sup @ kicap harganya dalam RM3.20  dan boleh tambah isi ala cam tau fu kita boleh pilih ape yang kita nak dalam 50sen seketul  cam kiteorang makan kuey teow kicap pastu kuahnyer kari campur sup sikit dan berketul isi ikan pastu minum teh o ais….ummmmp memang meletup…tak penah jumpa lagi makanan ni kecuali kat ipoh jer ader kot kuey teow kicap ni….makan sekali nak makan berkali2 hehe…sapa yang nak pegi ipoh try la makan kat sini….

memang best…


Ssssstttt: Terasa teringin nak lagik tapi kalau nak makan kena gi ipoh pulak…..s

Sejak 2, 3 hari ni mood berblog ke laut…. tah ke laut maner tah…. bukan aper komputer rosak langsung tak leh nak bukak huhu sedih betul….ni mesti kerjaan adik tak pun abang ni dierang suker betul main tutup bukak komputer ni dah jadi mengong tak leh nak buat per….huhu sorry yer dah lama tak jenguk  kak ieda , BSB, puanbee nanti saya buat entry untuk kelab tu ek bz tak sempat….hawa yang comel…izahdaut yang ader macam2 menu hidangan yang sedap2….nanti bila dah ok saya berjoging ke blog kamu semua yer ….

Ssssssssssssttt: Cepat en daddy balik betulkan aper yang patut n nak pinjam lappy daddy tak pun beli jer kat mummy ipad tu aci sempena birthday mummy esok ehhh?….hehe

pixel Mood berblog...