You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for October, 2011.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for October, 2011

  • Tidur lebih awal yer…selalu berjaga sampai pagi nanti MR Daddy  membebel kalau tidak ok jer berjaga dah biasakan..
  •  Tidak menyantap waktu malam jangan cuba2 makan nasi…kerepek ker, biskut, cekodok jagaannnnn…….. dah la siang hari melantak jer kerjenyer biarla malam hari perutku berehet heheheheheh..tapi kalo menyuap  anak2 makan mak nyer…. pun makan samer banyak ngan anak…huhu
  • Jangan cuba beli barang-barang merapu, klip ker.. buku2 cantik.. reben2 yang tak tau biler  nak buat last-last simpan dalam laci  buat muzium…

Apapun tahniah untuk diri sendiri jika berjaya menghindarkan diri dari tabiat ini yer…walaupun masih belum capai lagik….tahniah tu penting yek…

Ssssst Walaupun tak beraper buruk tapi tak elokkan…betul tak En Daddy

Muzik untuk kesihatan dan kebahagian 

Muzik merupakan elemen yang penting bagi kita… muzik merupakan sumber ilham kalau boring2 takder idea kalau dengar muzik kira cam  segar sikit kan…betul tak…

  • Muzik merupakan bahan terapi untuk mengurangkan rasa sakit…
  • Muzik juga dapat mengurangkan tekanan dan menjadikan kita lebih rileks sikit tambah2 biler drive time jamm kalo dengar lagu takder la tension sangat kan…
  • Muzik gak sebagai satu saluran utama dalam kekuatan dan harapan kita…
  • Muzik juga adalah bunyi yang sangat harmonis untuk kita hayati apabila lunakan suara yang best dengan bahasa yang indah uhhh syahdunya….
  • Jika ingin kesihatan yang baik secara fizikal dan mental berhati-hati memilih jenis muzik yang sesuai dengan jiwa kang dengar lagu tah hape2 mau pening lalat pulak kan,,,hehe jom layan lagu ni ….

Katy Perry - E.T.

Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade  Solaris Dutamas

Makan-makan bersama kawan-kawan Alumni UiTM 1999-2004, memang menggamit kenangan indah dan kembali menggamit memori dulu2..masa belajar..hehe.Antara yang hadir kebanyakannya anggota2 Karangkraf shah alam..kimin dan mas dan anaknya Darwish,cat  dan pakwenya..(bila nak kahwin ni) Anuar,isteri dan anaknya yg suka Angry bird tu..hehe kak su @Arisu Carlos, Lya Touch dan suami, along@Ziana dan  suaminya yang tinggi lampai(hehe) dan anaknya Jasmin yang montel hehe.

switchblade kula lumpur Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade  Solaris Dutamas

Lokasi makan2 kali ini di Switchblade Kuala Lumpur berdekatan Solaris Jalan Duta.Kat sini kalau penggemar2 makanan western.. inilah tempatnya. makanan best nanti mummy letakkan gambar…nyer…Macam2 menu ada dan Restoran “concept store” siap ada jual T-shirt dan basikal Fixie or Pixie ejaannya mummy tak sure..ala basikal yang menjadi kegilaan budak2 sekarang tu..hehe..

Owner switchblade ni kalau tak silap seorang Usahawan melayu muda coz mummy tgk masih muda lagi, bestkan muda2 dah ada business dan mummy harap ramai lagi orang2 muda yang mcm ni..usahawanKerjaya pilihan tetibe!..huhu

Sambil kitaorg makan makanan yang sedap2 kat sini..sembang2..boleh juga tgk2 aper benda2 menarik yang boleh dibeli kat sini..Uwais pulak mcm kebiasaannya mmg suka bergambar..pantang aje nampak kawan2 mummy pegang kamera nak shoot terus berlari ke sana ke mari..hehe..kawan2 mummy pulak suka melayan..memang kena la dengan uwais… 

So kepada anda2 yang ingin mencuba..sila cuba jgn tak cuba..hehe..di  SWITCHBLADE KUALA LUMPUR!..

pixel Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade  Solaris Dutamas