You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for January, 2012.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for January, 2012

Wordless Wednesday : Adik mekap dalam ketamekap terkini 2012 Wordless Wednesday : Adik mekap dalam ketasara ni kalo diam tandanyer ader projek  bagus dia buat….tak kirala lipat kain yang dah lipat atau nyusun buku yang dah tersusun…

Tip mendidik anak dari wardina

Patut tengok video ni untuk para ibu bapa  sebagai  panduan untuk kita semua….

 

Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik…anak dara dan teruna 2012 Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik...Wah sukernyer time ni adik n abang seronok tul main kekejar kat tepi tasik dah la time ni ala2 panas terik si anak teruna dan anak dara mummy  ni berkejaran maknyer yang terlebih berpeluh….hehe…yer la kan kekadang jer kluar…kan yang selebihnyer duk umah…isnin hingga jumaat asyik belajar dari pagi sampai petang game pun disorokkan kesian abang…tapi abang ilek jer sebab dah janji kalo dier rajin belajor mummy n daddy akan hadiahkan Ultraman yang paling besor…dan abang boleh main kat taman setiap hari sabtu  dan boleh menikmati aiskrim sepuasnyer…. hehe ok tak perjanjian tu…hikhik….

pixel Anak dara dan teruna bercanda ditaman tasik...