You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for April, 2012.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for April, 2012

salam semua dah lamer rasernyer tak berhapdet blog ni dah hampir bersawang…nak kener kemas balik ….penat lak raser sejak dicemari virus segala mak nenek duk menyinggahkan ha tengok ni banyak giler ok… dah beranak pinak huhu sib baik hari ni dah ok sedih tau huhu tq En daddy & Exabyte sudi tolong ek….

ulat Isnin yang best...

Hari senin ni maleh betoi kan….jom layan gambar mak dan saya…..sempena hari ibu…hehe temanyer biru kuning ok tak?

mak dan saya Isnin yang best...

 

 

mee goreng sedap1 Mee goreng sedap....

Mee goreng sedap….

Masalah saya pepagi biler time kerja ialah nak makan…. biler time nak  sarapan jer tak tau nak makan aper..pegi kedai tu kedai ni semua dah macam jemu sangat…last2  tunggu En suami n anak2 makan dulu baru nak order tak pun makan jer roti bakar selalu cam tu tau..tapi hari ni berkobar-kobar dari semalam nak makan mee goreng…

sampai jer office punch terrus jer kluar makan urmm dapat pulak mee goreng sedap….menepati citarasa tau tambah-tambah pekena 3 layer tea ermmm puas…biler masuk kejer ala2 ngantuk gitewww teruk betul tulah penangan mee goreng sedap…ngantuk2 ni layan lagu Yuna Terukir dibintang ni best gak…

Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve  

7052455303 a47662771d Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve

Wah proton dah kuor model terbaru …best2….pader yang tengah pening nak carik keter baru boleh lerkan…

Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve  

Proton holding  memilih “PREVE” sebagai nama model kereta terbaharunya, bagi menarik perhatian pasaran tempatan dan global… Proton Preve  sebelum ni dikenali dengan nama kod P3-21A, bermaksud bukti, atau telah terbukti, kepada dunia bahawa Proton mampu mengeluar kereta yang memenuhi spesifikasi ketat global.

  “Kami mahu menjadi pembuat kereta global dengan penampilan global, pemikiran global dan yang nyata memerlukan nama yang menunjukkan tahap syarikat itu hari ini dan ke mana arah tujunya di peringkat dunia.

“Oleh itu, kami memilih nama proton Preve   , yang juga untuk mengetengahkan syarikat itu setelah 27 tahun berada dalam industri automotif,” katanya pada sidang media di sini, Rabu.

Media juga diberikan peluang untuk menguji pandu keerta baharu itu sejauh 156 kilometer.

Syed Zainal Abidin berkata Proton Preve  mampu menjana margin keuntungan yang lebih tingi dengan julat harga Proton Preve  antara RM62,000-RM75,000, bergantung kepada versi.

Proton Preve  dijadual dilancarkan bulan ini oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Proton memberi keutamaan kepada gaya kereta bagi menarik pengguna global manakala model-model sebelumnya, lebih disesuaikan untuk persekitaran domestik.

Syed Zainal juga yakin kereta baharu Proton Preve   global itu mampu mencatat jualan bulanan sebanyak antara 4,000 dan 4,500 unit.

Beliau juga yakin Proton Preve  akan terbukti menarik pembeli luar negara, dan untuk itu Proton sedang menguji kereta itu untuk jualan di Asia Tenggara, Australia dan Timur Tengah.

Proton memberi perhatian terhadap ciri-ciri keselamatan, termasuk mengukuhkan badan kereta, kelajuan dan penggunaan minyak, aksesori, selain sistem pengendalian, dalam membangunkan kereta global. - BERNAMA


pixel Gambar Proton Preve  baru proton | harga Proton Preve