You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for May, 2012.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for May, 2012

Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

Aaaha…saya sangat pening menyiapkan semua ni tolong…lagi sikit ni tapi dia punya sikit naik bingit telinga dan pening kepala duk belek mender alah ni…tapi biler dah siap raser best sangat bukan aper nanti Abang Uwais & adik Qaysara boleh belajar pasal Digestive system ni ..hehe ..

belajar adobe flash cs5 Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

Ni antara yang saya tengah buat kesemuanyer animation dalam flash cs5  comey ke  tak?

animasi flash Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

vector digestive system Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

 

sementara tunggu En Boss proceed…..ok ilek dulu sambil menikmati sarapan dengan sepotong betik…dan semankuk kuih siput ehem sangat sedap pekena pulak ngan air masak  2 cawan naik kembong gak rasernyer ni haha ..daaaa

 


Gambaran wanita seperti saya….

Semua nak buat…….haha

Gambar Eric Leong dan Saya….santik sangat…. gambar rumah eric leong | eric leong home deco 2012 | eric leong home decor | gambar dekorasi eric leong

eric leong home deco 2012 Gambar Eric Leong dan Saya....santik sangat....

Haha…comey tak comey tak bunga kat belakang tu siap kaler merah lagi tu satu tema ngan saya lakkan…aish…Nak dijadikan citer lakan gambar ni dah beberaper bulan yang berlalu dah hehe..Eric ader la datang Umah saya lakan…Untuk satu sesi bersama Eric Leong…muka kemain lagik tau ala2 segan gitu…sengih cover namernyer tu…Sib baik ader buku magazine Eric Siap mintak sain bagai…

Macam-macam saya tanyer dier pasal deko2 ni banyak tip yang saya dapat katernyer rumah saya warnnyer agak  gelap dan perlu warna cerah2 asyik cekelat jer tapi katernyer saya pandai gak deko2 ni haha yo lah tu…tak terkira tip yang dier bagik yang ikut sikit-2 jer tau…hik hik

Sorry Eric I lambat update…apa yang Pasti besh sesangat dapat jumpa Eric Leong…nanti saya updatekan tip-tip deko dari Eric Leong….Daaa

pixel Gambar Eric Leong dan Saya....santik sangat....