You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for October, 2012.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for October, 2012

ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban | Hari Raya Haji 2012

6312781629 dbc9e4f227 b ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban

Jumaat  ni….

dah nak raya Haji…so saya masih kerja lagik….mintak2 la kerja half day …U all balik kampung biler ek? saya balik jumaat pagi..

Tahun ni saya  balik ipoh ikut En Daddy …teringat kat my family…mesti dierang rindukan saya yang kuat membebel ni..kalo takder kat umah tu mesti sunyi…hehe betul tak adik2 ku…rindu nak bergaduh ngan korang…dushhhh..

Kat kampung saya sambutan raya korban ni meriah gak…kat umah nenek uwais memang banyak dapat daging korban kadang sampai penuh peti ais…kadang siap bawak balik ke KL….

Saya ni bab makan daging ni takder masalah taram jer semua…tapi bab alergik payah sikit kadang tetiber lepas makan daging seluruh badan gatai2..habis bintat satu badan adoi..korang ader tak alami problem macam saya……..tapikan kadang tu saya hentam gak makan daing maner boleh lepaskan peluang makan daging korban yang dah tentu sedapkan…yer dok…

Tahun ni abang ader buat korban untuk Fisha mesti meriah…*sedih…tapi nak wat camaner kali ni turn En Daddy ikutkan sajer…

bila beraya diIpoh tak tau best ker tak huhu….

Apapun

Sempena Menyambut Hari Raya Haji atau raya Hari Raya korban  jumaat ni (26 oktober  2012)…. saya & Family ingin Mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha..kepada semua sahabat dan taulan serta family di kampung jangan lupa ahkak tau… ..*sedih

 Coretan : Hari raya hari raya aidiladha  adalah perayaan yang istimewa kerana ia merupakan hari untuk umat Islam memperingati kisah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menunaikan perintah Allah dan ke-sabaran anaknya Nabi Ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t..

menang contest trudy teddy | 1 prize Precious Moments with Trudy & Teddy

truedy teddy1 menang contest trudy teddy | 1 prize Precious Moments with Trudy & Teddyseronoknyer..

mungkin   last minute itu menjadi…

tetibe*

ye…betul saya adalah orang suka buat last minute tapi ikut keadaan…kekadang idea last minute mencurah tau…betul (persepsi sendiri jangan ikut)

Pepagi …

bukak website Nuffnang ader contest  Precious Moments with Trudy & Teddy ..hari-hari tau saya bukak website nuffnang nak2 ader contest dari Trudy & Teddy pastu berangan kalo menang ni best ni…pastu katop balik…bukak jer berangan buatnyer idok…

Tapi satu hari…. esoknyer dah nak katop contest Precious Moments tu … baru terbuka hati nak join…bukan aper rugi kalo tak join  qaysara memang ader banyak gambar dia pakai trudy teddy…

terus mencecet   edit n mengayat la sekali….Daddy siap membebel aper yang dear duk buat ni sampai mcm tu skali…busynyer teruk betul…diamkan ajer (sambil buat senyuman semanis kurma) ..hehe..

2, 3 kali baca terus hantar…siap..

Dan Hari senin hari tu Nuffnang email n komen kat Entry  Precious Moments with Trudy & Teddy…menang 1st Prize gitu…waa mak suker… lepas ni lagi banyak baju adik.. brand  Trudy & Teddy…kan adik nak jadik princess* tetiber terbayang dress trudy teddy tu..TQ Nuffnang & Trudy & Teddy..tak shabar nak gi soping Trudy & Teddy…

Coretan : tahniah pada kawan2 yang lain..

ww~ aksi ibu dan anak 

Time ni adik bad mood melampau…

Jeaolous tengok abangnyer potong rambut…

dia nak potong rambut cam abang…

gambar comel ww~ aksi ibu dan anak

Muka sekonyong adik…bababbbbb kang….
gambar comel ibu dan anak ww~ aksi ibu dan anak

oleh itu…..

Mummy keluarkan kamera

jom! kita main snap2 gambo

habis dier klik…

ni yang sempat mak dier snap (anak ker mak yang suka ni! )

aksi ibu dan anak ww~ aksi ibu dan anak

At last dier senyum jgk….hehe

ni senyum kambing namernyer

sekian

coretan : Wordless ker ni?

pixel ww~ aksi ibu dan anak