You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for November, 2012.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for November, 2012

30 Nov

Opahku sayang | kasih sayang opah sayang opah Opahku sayang

Uwais sayang sungguh dia ngan opah….bulan ni opah ader kat umah kemain suka lagi dia…kemana berkepit ngan opah….main game pun duk celah ketiak opah…kena marah pun nyorok belakang opah.

Amboi kemain dier yer…kalo mummy bising suruh buat colouring ker exercise ker…terus jer cakap, opah kata boleh main game, dah penat baru boleh buat kalering hamboi kemain yer abang ….

Tapi paling best bila nak tido memula tido ngan opah…bila opah dah tido mula la dia masuk bilik kiteorang senyap2 suruh baca buku cerita sebelum tdo…kalo takkan tak tdo…tau yer bang mencari mummy nak dengar suara mummy yang lemak merdu ni bercerita hehe….Uwais ni tiap malam mesti nak kena dengar cerita dulu…tepuk2 bagi susu sebotol baru dia tidur….manja tau abang ni….

hadoiiii…masih tak percaya malu…tengok sambil tutup mata boleh tak? tapi nak gak tengok …hehe

ai  ni pemalu orangnyer setakat bergambar posing2 bolehla  tapi kalo bab2 berlakon ker haper memang tak boleh blaaah hancussss…kah kah

1st  time kot bervideo bagai …ai memang berdebar tahap gaban time nak record video ni…tabahkan hati yer jah…

u all mesti tertanya2 knp lakkan bervideo pulak dah dah jadi pelakon ker….tidak2 mak bukan jadi pelakon yer..Haritu nak dijadikan cerita ai  gatai2 tangan masuk contest  philips  Lightover kan…masuk pun last minute lagi 10 minute nak tutup baru hantar…mudah sesangat kot masuk kontest ni kena like Philips Lighting Malaysia kemudian letak kat profile fb  PhilipsLighting Lightover  buat slogan & hantar email gambar umah kita ….ai  bab2 slogan ni serah kat  sifoo  En Daddy tak yah susah nak pikir….kasi  pd sifooku itu dia buat sambil tdo jer hehe……masuk tak pikir aper saje nak suka2 tup-tup menang….bertuah sesangat…ai menang philips Lightover RM 10 000 …happy sangat rasa nak melompat nyanyi lagu JLO- Let’s Get Loud….

ok u all nak tengok  tak video yang tragis ni


*
*
*
*
*
*
*
*
V

Ha ni dia

 dah tengok ker videonyer klakar tak?  sambil tutup muka malu ahkak dan tak nak mengaku itu bukan ai hah boleh?

Kalau dah tengok videonyer u all boleh vote untuk designer  ai dan  korang boleh menang  lampu  yang  kemain lawa dari philips…cepat2 vote kat sini ...Nanti dapat hadiah  lampu yang cantik dari Philips seperti gambar kat bawah ..best kan…..

(jangan lupa vote video ai k)….alah yang di+highligt kat gambar kat bawah …designer Chum Ee Vonn / Tan Yee Kian (MIA)

8226851887 a7ff83cdef Video kami sekeluarga dalam philips Lightover | Philips Lighting Malaysia

Moga korang berdua menang (Chum Ee Vonn / Tan Yee Kian)  k..

TQ  Philips Lighting Malaysia terutama Teh & (alamak lupa nama sorang lagi) yang telah memilih ksaya sebagai pemenang….

Coretan : kemain klakar atengok video sendiri lain beno muka ai dlm tu…bulat no nampaknyer…hehe Nanti ai  update gambar2 nyer lak nanti…

Wordless Wednesday | Tulisan abang cantik ker tak ? Tulisan cantik

8226666708 bf994246cb Wordless Wednesday | Tulisan abang cantik ker tak ?

Tulisan budak 6 tahun…kejap ok kejap tak ok…tapi kena puji banyak2 baru hasilnyer gini cantik tak?

Coretan : Apekebenda  serai tu abang oi…

pixel Wordless Wednesday | Tulisan abang cantik ker tak ?