You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for January, 2013.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for January, 2013

hoho… ai baru lepaih minum horlicks tu pasal duk hoho jer…yang pasti perut ni lapar lagi walaupun dah 3 ketul kuih selamat dalam perut …nampaknyer kena gak pi beli mee goreng mamak kuah kari kedai depan nikang…

sabarlah wahai perut…kesian kat acik ni haa (sudah buncit sudah)…*ni yang terasa nak beli premium beautiful ni..kawan ai baru jer ukur tadik adoi…sabar2..

* dah..dah..

jom kiter layan anak teruna saya ni bergaya…Uwais ni bukan aper… kalo bab2  begaya memang dier  minat sangat tambah kalo kat umah kemain catwalk lagi dier… tapi kat shopping mall  nak fitting ker haper punyer la pemalu kemain susah tau nak try baju …macam2  kerenah…kadang saya biarkan dier kat dalam fitting room tu kemudian baru saya masuk pakaikan zip seluar dier…kadang saya nak pakaikan dier cakap tak yah biar dier pakai sendiri…bayangkan kalo nak beli baju dier…kalo 2 3 helai seluar lagi kasut lagi mau dekat 2 jam…dalam kedai tu…huhu…

8401971773 c2f26c8734 b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

*nin dia

lepas zip seluar terus  keluar daddy nak tengok ok ker tak…

…halah abang uwais ni…muka jer macho tapi suka nyanyi lagu tiga kupang…ihik

8403062566 ca151d2822 b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

peluk tubuh posing biasa dak abang…kalo dah boring

ilek2 bang sikit lagi jer…

8403062574 7665a087e1 b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

* ni dah kira happy lepas makan kitkat..

Tak habis2 gaya spiderman dier tu..skang ni tangah suka spiderman segala benda semua nak spiderman…

siap tanyer ai lagi camaner nak ader kuasa cam spiderman…mudah jer saya jawab…kena banyak minum air masak hehe

8401973411 bf6447d73d b fesyen baju kanak kanak terkini | Gaya Uwais

ni pulak gaya kaki tempang ihik….

* baju uwais tu semua dari Poney serius lalawa baju2 kat Poney KLCC tu…banyak pilihan…

 

 

Pepagi buta  dah tengok jadual gaji kata ko…hehe

disebabkan ai keja gomen…galak gak nak tempek jadual gaji 2013 ni…tak sabar esok dah gaji…hamboi…kan

8401796723 47e38dd72a b jadual gaji 2013

Jadual Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam 2013

bila dah tau biler gaji kita biler…sekurang nyer boleh lah acik merancang   perbelanjaan yer dak …tahun ni nak kena berjimat ni…permulaan tahun hari tu pasang azam nak berjimat…kerana nak cuti2 malaysia hehe…sebabnyer aper…suka tengok kenkawan bercuti ai pun nak  jugakssss*….

* Tapi…

ader gak kena beli bulan ni sebab dah lama dah perams nak beli baju budak-budak ni….Hari tu dah servey jadik esok kita gi nyoping… yang penting nak pi H&M bajunyer kemain lawo..nak gak beli barang sehelai dua..

baju kat H&M murah kot baju budak-budak kemain cantik…lagi tak sabar nak beli kat abang & adik…

 *Esok gaji…

ingat nak pi facial tapi tak booking melepaslah…

nak pi beli hadiah kahwin anak buah n sepupu tak tau nak beli aper asik2 beli quilt cover…ingat nak touchup gambar dierang lepastu nak print…tak tau sempat ker tak…hehe

 

* last but not least..

Kasut kerja

ai salam pagi….

Hari ni kepala cam pening2 …..mungkin pagi ni saya tertidur dalam keta time nak pi opis…ngantuk melampau terasa mata ni tak leh bukak (kesian daddy drive sorang2) time tu la saya mimpi indah…saya mimpi saya dah tua kekonon time tu saya ngan  Mr Daddy borak2 kemain sambil makan goreng pisang ngan air kopi  *boleh siap dalam mimpi boleh makan2 kan ngarut ….time tu rupa saya masih cam sekarang tapi tua sikit jer…ai happy tau kira ai ni awet muda haha,  Daddy pun sama kahkah melampau kira saya ok lagi…time tu jugak ader angin sepoi-2 bahasa kemungkinan efek aircond dlm keta tu sejuk haha tu yang ader angin…

time ni jugak saya bergelak-sakan  terkekek-kekek dengan lawak daddy  klakar …seronok  sangat  …lepastu boleh lagi pi bercuti mengelilingi dunia  tah kemana tah tapi cam kat thailand, kat paris pun ader gak  memang best siap bergambo bagai…tetibe tengah sedap nak sambung lagi baru jer nak petik bunga kat taman daddy kejut…yang dah sampai…..boleh saya jawab jap la..hamboi kemain kan…siap saya request kat daddy suruh pegi hantar uwais dulu saya ngantuk lagi terukkan..haha

tapi terpaksa naik opis kena punch jugak kalo tak mau merah lagi hari ni…

pening2 gagahi naik ofis sambil ingat2 balik mimpi tadik…

Kuatnyer berangan …tak habis2

ssssttt: OOO baru terfikir saya baru jer  merancang nak cuti2 ngan mr Daddy…. tu yang mimpi pi melancong tu gamaknyer…

pixel mimpi dipagi hari