You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for April, 2013.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for April, 2013

Esok 1 mei hari pekerja …ermmm bestnyer…esok jugak hari jadi sara uolls..ingat nak bawak adik sara jalan-jalan dan beli hadiah untuk dier kesian anak mummy ni…sejak 2 menjak mummy super bizi tak sempat  nak anjer-anjer ngan dier…anak manjer mummy ni baik sangat walaupun mummy bizi dia macam paham jer…kekadang kiter tak larat dier datang kiss n tanyer mummy penat ker mummy tak larat ker…ermmm sayulak rasa hati ni…

eh uoll sambung cuti hari buruh sampai ahad ker? saya tak…kerja kat office melambai-lambai..tapi ingat nak cuti jugak jumaat tu …nak balik kampung awal sikit…adik dan abang dah lama tak jumpa nenek…boleh la dierang duduk ngan nenek lama sikit…

Apapun selamat Hari Pekerja uollss ..

8647435686 9d5e893336 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

Kali ni kita pi makan kat Nun Di Megoplex Ipoh…hari tu kan balik Perak…biasa kalo pi ipoh apa lagi makan jerla kan…

kat sini ader tempat makan best ooo..saya suka makan chee cheong fun kat sini…masakan cina…jangan bimbang ianya halal orang melayu yang jual…gerai kat dalam Megoplex ni semua sedap-sedap tapi kiteorang paling suka chee cheong funla…

8646340171 d30437165c makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

Kali ni kita gi makan beramai-ramai…termasuk la uwais ngan sara meriah betul bisingnyer bukan main….

chee cheong fun ni macam  kuew  teow….

8646340279 04630999f7 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

aaah ginilah rupa chee cheong fun tu ader sos merah, sos coklat…ader lada jeruk dan ditabur dengan bijan dan udang geragau ermmm meleleh…rasa diar masam sikit….tapi  sedap

dan saya biasa makan chee cheong fun dengan wantan goreng ni memang sangat sedap rangup sesuai sangat makan ngan chee cheong fun

8647435778 5d83798077 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

ni pulak sup kosong ader fish cake…supnyer light2 gitu sara suka sangat hirup sup ni siap menambah lagi…

8646340191 8e003c3ac1 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

wantan mee yang special  sama jer macam wantan2 lain… tapi yang ni sedap lebih sikit…

8646340243 6d8f9bc29e makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

nengok dierang makan kusyuk gitu..makan siap menambah-nambah…anak-anak semua makan sup2 jer yang mak2 semua nyer dia taram…hehe

8647435700 c596702d70 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

yang ni pulak gambar mak teh & umi muka kenyang gitu….

8647435766 2c29ffc6c2 makanan cina halal di ipoh | chee cheong fun sedap

lepas makan semua menyandar penat makan…

chee cheong fun kering

29 Apr

Salam senin uollss..

penat minggu lepas belum habis lagik ni …tu la petang baru gigih nak hapdet kan…

ngankut barang sakit sakit tulang belikat …alah angkat sikit2 jer yang berat-berat orang lain angkat…tapi bab-bab nyusun tu saya la…sebab saya ni cam cerewet sikit kater daddy…tu yang saya jer buat sib baik mak teh ader…daddy pulak kerjanyer balut barang2 besar sofa katil peti ais mesin besuh..hasilnyer semua barang dah selamat sampai…

Ader…yang tanya saya pindah kat manakan…saya pindah nun jau ke Sri Iskandar..jauh dari kesibukan kota hehe…masak la lepas ni tak leh pi H&M, sogo, Paradigm, zara kan…. yang ado cumer tesco…kater mak bagusla…nanti duit boleh simpan bebanyak…Insyaallah…

kat sini barang-barang semua murah…kuih murah..nasi berlauk pun sedap-sedap dan murah…makan jer la nanti…kadang cam apesal murah sangat sampai ternganga la…nasi lemak seringgit dier siap ader daging telur ikan bilis yang banyak…errrr…

nanti kiter citer panjang ek…mak busy ni kekadang jer nyelit kat blog ni…

klah terimala lambaian manjer adik…

ok bye…

8690983185 ba492f6110 Tempat Baru

pixel Tempat Baru