You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for July, 2013.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for July, 2013

Budak sorang ni..

pepagi mandi terus nak ngadap tv…

senyap-senyap jer diia bangun mandi…

tapi biasala sebelum tengok tv suruh abang buat kerja dulu kalo tak kang memang memanjang depan tv..

takder masa nak ngadap buku…

9373431115 27fe677319 abang dihari sabtu...

dedi dah buat perjanjian ngan dia hari sabtu kalo sejam tengok kartun atau main game n you tube satu jam jugak kena belajar…

kalo dia liat memang tak merasa nak nengok semua tu…

dedi tegas sikit…kalo ngan mami kejap jer dia ikut lepas tu..

mulalakan..

 

Pssst…Jap lagi nak pi Ipoh jalan-jalan cuci mata maner tau ader baju raya berkenan dihatikan…

 

♥¸¸:•*´¯*✿ Petua Senaman Untuk Kecilkan Peha ✿*´¯`*:¸¸♥  

1. Berdiri tegak sambil bersandar pada dinding.

2. Rehatkan tangan pada dinding dan turunkan badan perlahan-lahan. Turunkan badan sehingga kedudukan badan seperti sedang duduk. Bayangkan anda sedang duduk di atas kerusi.

3. Bila anda sudah ‘duduk’, cuba bertahan selama mana yang anda boleh sebelum anda berdiri tegak semula. Kebanyakan orang hanya boleh bertahan untuk beberapa saat sahaja pada permulaan. Setelah membiasakan diri, anda pasti akan dapat bertahan lebih lama.

4. Pastikan badan anda tegak semasa ‘duduk’.

5. Cuba capai 10 saat pada permulaan, dan bertahan sehingga 1 minit setelah melakukannya beberapa kali. Lakukan 5 kali setiap hari.

6. Latihan ini agak mencabar kesabaran dan kekuatan mental anda. Mula-mula mungkin susah, tetapi kalau sudah lama-lama, anda pasti berasa sudah biasa.

jom kiter cuba….

Adik sara sorang ni memacam sungguh…

semalam ikut dedi pi beli songkok abang…

alih-alih dia pun turut serta beli baju..

tengokla tu bajunyer…

sip berpeplum lagi…
sara Baju Peplum adik...

dedi termakan pujukan dia..

dapat la dia sepasang baju peplum..

warna pink suka la dier…siap kain kembang lagi…kemain…

katernyer nak pakai pi scholl..

amboi…

anak dara sorang ni…

* TQ dedi layan Sara ketika mami sihat…sayang kamu…

 

pixel Baju Peplum adik...