You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for January, 2014.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for January, 2014

 

Waaa bestnyer minggu nih

kemain cuti panjang sempena sambutan tahun Baru Cina

Suka mak hencik tau…

Boleh la rehat2 kat umah…uolllsss pi mana cuti nih…

Saya pepagi nih tak merancang lagi nak pi mana-mana..

Tengok ni kang en Dedi habis selesai servis keta dia…

Kalo dia ajak jenjalan kita ikut jerla kan…

bbdf475f f21a 4e0c 9bcf c1432cd8c865 newyear 360360 Ucapan Selamat  tahun Baru Cina  |  XIN NIAN KUAILE

 Ucapan Selamat  tahun Baru Cina 2014

Sempena Sambutan tahun Baru Cina 2014

Saya nak ucapkan  XIN NIAN KUAILE dan GONG XI FA CAI  

kepada yang berbangsa Tionghua….terutama kenkawan Cina kat kampong dan masa sekolah dedulu..

Tahun 2014 ini merupakan Tahun Kudakan…

Teringat dedulu time skolah kawan-kawan bagi banyak buah limau ngan air kotak.….

kalo pergi umah dierang siap dapat angpow tau uolllssss….

 

 

coral warna apa ek?

rasanyer warna oren2 kearah peach2 gitu kan

Eh tetibe saya suka warna coral..

cute n sweet2 sangat ..

cam lawo jek kalo…. pakai kaler nih..

verangan la kan…hehe

meh kita layan padanan warna coral sweet itu…ewaahhhh…

952e23792ca05a479a6f8d7601313b19 warna coral yang sweet

Ha nengok la nih..cardigan warna coral..lepastu baju lak ader warna coral n turqois…comelkan….
4b8f0b7829e19e1d1b07b73161db407a warna coral yang sweet

yang ni pun lawa gakkan…

2c439e4cc8bed7d52d832cccb1b2bcbf warna coral yang sweetyang ni paling cute & comey…

uolllsss suka yang mana….

Meh-meh nengok budak 2 nh bila makan aikrim…

Time ni kena kongsi aiskrim dah habis…

tu jek yang ader…mamasing masam jek…muka tak nak kongsi..

sabo jek yau..

12190931714 99838f2dbc o WW Gelagat adik abang makan aiskrim

adik tu nengok!

nak makan aiskrim ker nak makan tangan abang…muahaha

12191117066 59565e78c6 o WW Gelagat adik abang makan aiskrim

yang ni lagi satu…

nengok abang tu mata jegil2 kat adik..

konon adik tak leh makan banyak..

12190803503 3819f6dc3c o WW Gelagat adik abang makan aiskrim

dah habis makan aiskri..

makan sampai habis hingga ketitisan terakhir..

tak cukup ker abang Uwais ..

sampai kesudu pun nak telan tu…acaner? haha….

pixel WW Gelagat adik abang makan aiskrim