You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for April, 2014.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for April, 2014

Mana  sambung yek hari tu…
Mak hencik dah luper dah…
kita sambung mana yang saya ingat jer yek…..
Ok pasal solat dalam train kan rasanya….
kalo subuh saya solat dalam train

pepagi tuh saya dah amik semayang sesiap yek…
maleh nak amik dalam train..
sejuknyer ya hampun la kan
mak hencik cuba menahan segala angin…haha…
Jadi pepagi takder  kiss2 pipi husband dedi bagai…
Takat lambai2 manjew sudah…
Tetiap turun keter dedi pesan

nengok tiket betul ker idok
Dah ok segala..
baru pi tunggu train..
Saya ni jenis kelamkabut

hari tu pernah tetuko tiket..sib baik stewardess ok.
Takder la kena bayor 2..3 kali gandakan..
Skarang…
saya dah ader geng uolls yg gi keja skali kul 5
Tak der kesunyian

sorang2 melayan perasaan dlm train yek…
Dah ader geng utk berborak…
geng tdo haha…
seronok la sikit…
masa memula kenal dia yang tegur kalo…
harap mak hencik memang idok

sungguh tak peramah ok…
Malu takat senyum boleh ler
Lepas tu…
Saya ni jenis tak perasan orang

siap kawan tu tanyer dah lama dia peratikan.

nampak tak.
Dia kata saya nih asik belek buku ngan phone jek…
Tak pandang lain dah…
sabo jerla..haha
online la tu kan…
sejak hari tu kiteorang rapat..
Balik tunggu train skali…
kadang makan kudapan sekali..
Dah macam lama kenal…
Dedi jgn riso lagi yek
Mami dah ader kawan2 yg baik hati peramah..
kalo saya susah sanggup diorang tolong tau….
Dedi pun heppi dia cakap ok la dah ader kenkawan…
Takder la dia riso…
Bila pepagi
Naik train…
terus duduk tunggu subuh

dan lepas tu mentido yiha…
Tapi kekadang tertidur terbabas

dekat kul 7  baru solat…
Maka terpaksa la pi toilet amik wudhu…s

ejuk gigil tau…
Sampai opis dalam kul 740 cam tu…

muka ya rabbi memang pucat ..

kalo boleh tak mo jumpe sesape..
ngan mata bengkaknyerkan ..
kekadang ramai member tegur pucat la apa la

tensi mak hencik tau…
naik opis basuh muka segala..
mekap serba sikit…
hilangkan pucat katanya..
dah ala2 fresh..

kita mekap tenyeh bedak sikit letak lipstik
lepas tu kita sarapan…
Biasa saya pepagi makan tosey rawa kaw…sedap..
kadang saya pekena telur 2 biji mihun roti

ngan kopi hambik ko…
tahap nak gi kerja ladang menu dia..kihkih..
Kadang kalo naluri sedikit insaf makan kuih 2 biji buah ngan susu…kadang lakan….
ok sambung lain kali yek panjang no lak rasa….

kisah tain kita…hehe

hiapp hiapp..Menggeliat

Sambung balik citer jalan jalan di penang 2014 kita yer..

kali ni kita bergambo kat lukisan dinding di penang (Penang Street Art)

amboi sesatu entry kemain lambat nak upkan…sabo jerla…

biasala tak menyempat lainla kalo ader tangan lapan kihkih….

boleh buat banyak kerja dalam satu masa…

Oklah meh kita layan gambo adik & abang kat Penang Street Art

Amboi cer nengok adik tu..

comeljek bertenggek kat moto tuh…

kemain lagi dia…

13905698033 e484f2ef51 jalan jalan di penang 2014 | lukisan dinding di penang (Penang Street Art)

 

senyum anjer..anjer…rasa cam nak cubit mulut dia tu…

suka sangat dia bergambo kat sini..

time ni tak berapa nak ader orang boleh la dia melending lam kat sini..

siap dia cakap best duk atas moto tu…

ololo sian anak mami ni dah lamer no tak naik moto..

“nanti kita balik kampung kita pulun naik moto pak long yer nak”…

13905697933 ae7538fa10 b jalan jalan di penang 2014 | lukisan dinding di penang (Penang Street Art)

ni lagi

13905698153 4e01c655e7 jalan jalan di penang 2014 | lukisan dinding di penang (Penang Street Art)

Ni gambo kita berkungfu pulok yer..

Watchaaaaaaa!!

13884026946 63519e2095 b jalan jalan di penang 2014 | lukisan dinding di penang (Penang Street Art)

meh kita bergambo ngan mok su pulak yer….

suka nengok Wall art ni…kreatip…

bukan senang nak membuatnyer nih..

buat dari besi lak tu..

memang gigih sungguh….

13884028536 b9da29152d jalan jalan di penang 2014 | lukisan dinding di penang (Penang Street Art)

minion wall art…nengok adik kemainkan…

posing gaya ulat beluncas dia tu biasa hehe….

sesungguhnyer bebudak sangat eksited..

walopon panas berdeting sanggup..tau nak berposing2 hehe

maknyer yang berpeluh2 nangkap gambo anak2

Nanti kita sambung lagi yer..

 

IH0509 53 ww...berangan anganDah lama tak deko-deko umah …

Grey and Animal Prints Living Room Homes and Gardens Housetohome ww...berangan angan

pixel ww...berangan angan