You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for August, 2014.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for August, 2014

Assalamualaikum kenkawan blog…uish lama nooo ni tak update blog kesayangan…

kalo kebun dah lama berlalang..hehe..

hari ni baru berkesempatan nak buka blog..

nyaris2 mak hencik lupa password lagi..

★★ ★★ ★★ 

Terima kasih ada lagi yang rindu ngan saya…

yang bertanya khabar n tak lupa pada yang ucapkan selamat hari raya…

mak hencik sayang uollss  semua tau…

eh saya bukan menghilang sangat pun ada jek…

kekadang tu ada jugek pi baca blog uoollsss tapi tak sempat nak ngomen…

lepas ni kena rajin sikit yer..

14767962998 955422e38d o Baru Nak Update

meh kita layan gambo adik ngan abang

manisnyer cam gula budak dua nih…

pandaikan…cover gigi rongak memasing….

time ni beraya kat KL…dandan pi Pavillion

 

14767901379 ee4ef035cb o Baru Nak Update

nengokla tu…dak adik suka no nyakat abang…haha

kenkonon nak kiss abang…

jangan harapler kan ..tengok muka abang tu…

14768020027 cd1e5cff11 o Baru Nak Update

snap gambo anak2 memasing dengan gaya memasing…

14768152100 caa5fd3a96 o Baru Nak Update

memasing gaya angkat hidung tahan spek jatuh…kihkih…

memasing hidung tak berapa nak mancung kan…

14767901779 94a17125f6 o Baru Nak Update

Adik n mummy kesayangan…

budak ni skang dah naik belang…

bila mak teh or mak ngah tanya…

adik sayang saper…berani dia cakap sayang dedi banyak dari mummy..

sedih mummy tau….tak nak kawan adik…huhu

14768020267 a7f49e6bc6 o Baru Nak Update

ni gambo mak uwais n qaysara…

pandai gak dak abang ni snap gambo maknyer..

hehe…

tq abang Uwais…

 

Psssssst::

Hari Raya kali ni biasa…biasa jer..

banyak khabar berita yang sedih..

tahun ni tak meriah sangat akak ipar saya sakit..

Ulser dalam perut dan gastrik teruk…terus tak berseri raya kiteorang huhu

dan pak cik masuk ICU demam denggi berdarah…hari ni dah dekat sebulan kat hospital..

Tolong doakan moga mereka berdua  cepat sembuh dan pulih seperti sediakala yer kenkawan..

 

 

 

 

 

 

 

 

pixel Baru Nak Update