You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for September, 2014.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for September, 2014

Assalamualaikum..

masih ingat mak hencik dak…hehe

heharap masih ingat ..dah sebulan maunya….tak update..

huh bila boleh maintain balik update macam dulu….kesin cik blog kita….

 

15329445065 c0f40985a0 o Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014

Hari ni…23.9.2014….

genapla…anak teruna anjer2 meow2 ni 8 tahun….erkkkk

dah lapan taun anak mami ni rupanya…dah beso dah…

tapi masih lagi la duk anggap dia ni kecik lagi…

abang dah beso…jangan nak manja sangat tau….

abang Uwais ni terlebih manja dari adik sara…

pantang marah sikit..terus sendu tak memasal…

Feveret suka otomen tapi birthday kali ni dia mintak superman…apahal…

sempena birthday dia kali ni..

dari minggu lepas duk bebisik ngan mami dedi…

katanya dia nak banyak hadiah birthday,,,

nak beli komik bebanyak…tak lupa nak koleksi lego…hamboi…

 

dan

dia nak  mami belikan katil 2 tengkat ada slide siap ada rak buku….kihkih kemainkan permintaan..

gini kot yang abang uwais nak sangat kot….

 

Astounding kid%E2%80%99s bedroom interior idea in adventurous theme with stairs and corner dresser with blue and red colour accesories decors 600x436 Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014

kat maner pulak mami nak carikan katil gini bang oi…

Ai kalo gini rupanya…

mami pun.. suka jugek…

Ok La bang Happy birthday untuk abang kesayangan mami dedi dan adik sara…

moga jadi anak yang soleh..sentiasa mendengar kata …rajin belajar…kurangkan main game yek…

kalo nak jadik superhero kena pandai matematik english..sains agama…b.melayu…

heh hehari pesan gini kat anak teruna..hehe

 

 

pixel Happy Birthday Abang Uwais | Ucapan harijadi untuk abang 2014