You are currently browsing the Haslizalizz.com blog archives for October, 2014.

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Archive for October, 2014

Assalamualaikum….kesayangan..

ewah…biasala…pepagi  mood ceria sentiasa…hehe

apakabar uoollsss sihat? heharap semuanya sihat …yer…

sebenornyer…tak tau nak cerita apa…bila nampak pic adik terus ada idea…tq adik

 

15555730536 8cc0486250 o Adik kesayangan

Pic adik dihari minggu..

tau tak dia duk makan apa…

dia duk meratah sardin…

lebihan inti karipap sardin..dia telan semua…

Hari tu dia sibuk tolong maminyer kan…

kegemaran dia makan sardin..tetambah buat karipap suka sangat la…

duk umah siap pakai spek tu yang tak tahan…

Dokter katanyer…mestila kena pakai spek…kihkih..

hehari duk main dokter2 selalu mami dedi jadi mangsa…jadi pesakit dia…abang tak layan…

Yang best kalo dedi dia check perut…

adik kata perut dedi ada baby…kahkah…

ok tu jek kisah adik..

*harini makhencik membizi…huhu…pepetang sikit kita jalan2 umah uollsss k….

 

 

 

 

 

15367701640 2fce32fe0b o Salam jumaat semua

Salam jumaat semua

Hi salam khamis semua….

Mak hencik demam n tak sihat ni…*Hecchummmm bersin sat…

dah 3 hari MC

hari ni kena kerja…

walaumacamana sekali pun…

★★★★

Haritu…Moksu datang rumah..

kemain riang gembira budak dua orang tu….

terutama sekali adiklakan….

kalo moksu datang umah dia dah tak layan mummy deddy…

tapi tidur tetap ngan mummy..

kata adik tak suka tidur dengan moksu…

moksu tidur tak bukak ekon…panas….haha…

bukan adik anjer tdo celah ketiak mami ker..

alasankan…

15345504019 ec8bb86777 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Petang sikit Pi Jusco Pengkalan..

jenjalan…

Mulanya nak tengok wayang..dah sampai citer tak baper best…memasing perut lapo

terus pi makan kat foodcourt Aeon..eonn eh susah no nak sebut jusco kan mudah haha

15345503269 b5c8992da0 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Mok su kesayangan adik ngan abang dan merangkap adik bungsu mak hencik yang manja angat2..

14911388714 89c0815a30 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Bebudak nih kalo pi sini mesti nak makan donut….

jadi layankan ajer…

adik dan abang…

15529430081 c25f4488f7 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Meh kita pekena laksa penang…sedap gak la boleh tahan…

tapi iolls suka laksa kat Midvalley lagi

15529430451 1c62be8154 o Berjimba dengan moksu kesayangan

Adik takder benda lain…minum air..minum air,,,itu jekkerjanyer…

lepastu nak pi tandas….

15532142345 884c1b0cbc o Berjimba dengan moksu kesayangan

Minah ni berselpie…pulak…nak sent kat saper tu…dah ada boyfriend ker….

Dah habis makan segala kita pi daiso…dan aeon beli barang dapur dan balik…

itu jek kerjanya di Hari Minggu..

Ok babai…

pixel Berjimba dengan moksu kesayangan