wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 May

3layer tea | teh 3 layer sedap ker?

Author:lizz

3layer tea | teh 3 layer sedap ker?

Salam semua…korang pernah tak minum air 3 layer tea..memang kaw2 sedap dari tahun lepas lagi saya suka minum air ni sejak FN mula2 keluarkan iklan kat tv.. biasa kat ofice makan pagi…terus jer minum  3 layer tea diawal pagi minum ais memang sangat segar hehe…. makan pulak ngan roti bakar cecah ngan telur separuh masak memang  meletup sedapnyer….cubala mesti anda rasa happy sepanjang hari cam iklan pulak….

kalau malas nak beli kat kedai buat jer sendiri resepinyer ader kat website F&N. selamat mencuba….

pixel 3layer tea | teh 3 layer sedap ker?

18 Responses to “3layer tea | teh 3 layer sedap ker?”

  1. nano says:

    mcm sedap je,,nnao tgh diet ni,,,telan air liur je lah,,hehe

  2. shark says:

    sy dh mencuba dh..
    mmg terbaek teh 3 layer nie
    besa kdai mamak ada jugak ni
    nmpk jer iklan ni order jer.
    kompom x mnyesal.

  3. kak ieda says:

    uish x pernah layie akak minum tea nie .. 3 layer pulak tuu uhuhuh

  4. hawa says:

    salam kak…

    awe pernah minum kak mamak ngan memori corner punya 3 layer…sama jerk..hehe..tapi manis tak minat…dan rasa macam cendol jer

  5. rozuan says:

    sedap je.tapi minum teh o ais lagi sedap.hoho.

  6. lin azlina says:

    member kata mmg ebst pun…nk try jugak nnt

  7. hazwan says:

    penah try dekat mamak..manis giler

  8. LindaRahim says:

    bestnye leh jln2 n shoping2 x yah bwk tentera…hihi…plg best leh apdet…huhu…blogspot x leh rini…

  9. p@kcikLie says:

    salam singgah dari pCL..
    teh 3 layers..lebih kepada gayanya saja..rasanya semacam je…


Leave a Reply

Current day month ye@r *