wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 Jul

ahad

Author:lizz

Tengah boring gini ler jadinyer…b..tak sabar nak balik umah hehe..ingat bantal jek ni…nak tiydo…rasenyer badan dah naik makan jer uolls semua makanan sedap2 ku telan…takper nan tikan puasa…haraplakan dapat turun barang sekilo 2…k.bye…selamat berhujung minggu uolll…

9220213621 857938e93c ahad

Update gune phone ni kekadang lecah gak tapi best kat maner2 boleh diupdate hehe..dalam dewan pun boleh menceveh updatekan….

pixel ahad

3 Responses to “ahad”

  1. puan kutu says:

    sy klu puasa takut makin bertambah naik je badan ni.makan sedap hari2.hehe

  2. eMMe says:

    Salam Lizz, penah komen blog Lizz sebelum ni kan.. tgk muka cam familiar…

    takpe la.. yg penting dpt hirup cendol sedap..
    argh! segarnya…

  3. suriaamanda says:

    prefer update guna hp….senang dan boleh update bila2 jer…


Leave a Reply

Current day month ye@r *