wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Mar

abang dan adik

Author:lizz

abang dan adik 

Ini kisah  superhero dan Princess

Superhero kenkonon ultraman kadang -kadang bertukar jadi kamen rider…banyak kuasa ooo mamat ni…

princess tu…sekali jadi princess barbie yang baik dan sopan kenkadang jadik princess nakal…princes ni dia kuat sekali zass jer ultraman boleh nangis…

8568134505 70a4f4ea16 z abang dan adik

Bergaduh pasal siapa kalah siapa menang pun ader….adik tu kalau abang ejek-ejek dier siap dia buat muka singa…dan apalagi abang mencecet larik takut kena cakar  mukanyertu…..

tu la kerja adik dan abang… baik lepastu gaduh…lepastu mencakar…tapi dua-dua ni kalau takder salah sorong merengek mencarik…maner abang maner adik…hehe…dierang   ni baik2…dua-dua mummy sayang…

 

 

pixel abang dan adik

26 Responses to “abang dan adik”

  1. hajar says:

    comel btl hero & heroin nih…:)

  2. kesumaangsana says:

    adik beradik mmg mcm tu itulah kawan baik itulah kawan gaduh ! hehehe

  3. kesumaangsana says:

    done clik2 nuffnang juga yer

  4. Nafira says:

    hehehehe.. ragam anak kan~
    zura 2 2 girl.. pon boleh tahan haru jugak kalo dorang bergadoh.. nasib si kakak jenis beralah ngan adik.. hehehehe

  5. wahida says:

    sama lah mcm anak2 saya…gaduh pas tu baik…adoi la…sampai letih dah nak tegur…hahaha…

  6. Macam inilah abang beradik,kalau terpisah barulah mencari

  7. maszmadi says:

    gaduh, baik, gaduh, baik, gaduh, baik….. tu je la keje dorang kecik2 kan, tapi best aper tengok gelagat dorang ni kan, penghibur duka lara….. hehe

  8. daddyziyyad says:

    anak saya dua dua org lelaki, bayangkan bila dua2 nya bermain! Ni lagi sorang bakal keluar, lelaki jugak! hahaha

  9. tihara says:

    hehe suka la tengok gambar ni cute sangat meke ni :)

  10. nens says:

    alahaiii..cute jek mainan 2 beradik ni..hehe
    kalo ade bising ye kak, kalo xde sunyik..hehe
    tp best bila tgk deorg bekerjasama..

    gewaamm, nk tgk si adik & abg ni live, kiut dorang ni..hehe

  11. anne says:

    gitulah budak2..kalo dekat bertekak. kalau jauh rindu..hehe

  12. dana says:

    heheheh mmg gitu kan adik beradik, bile ada asik la bergaduh tp bile takde masing2 mencari… tp musti comel abg adik tu kalu gaduh kan heheh

  13. ct cheery says:

    TOMEY-TOMEYNYER ADIK ABG NI..MUKA ABG JAMBU LA.K-POP HEHE

  14. Comel..begitulahkan adik beradik..kejap ok..kejap gaduh..bila seorang takde pasti sunyi..

  15. kak ieda says:

    alor2 comel !
    geram lak tgk si adik tuu ‘;)

  16. Myra Jay says:

    Comelll ;)

    Lumrah adik beradik ni sure akan gaduh2 manja :D

  17. Dee says:

    biasalah tu sis..gaduh2 manja..anak dee dua2 perempuan pun memanjang gaduh..

  18. deno says:

    buak2… selalu mcm tu kan.. anak buah deno, anak kaklong mcm ni juga.. uda beradik je.. selalu gaduh.. tapi bila adik xde, rindu pulak.. hihi

  19. mamyharraz says:

    sweetnya dua beradik ni..
    seronok tgk mereka ber pertner kan ..jd taklah boring..sobss sobss nak ank berpasangan jugakk

  20. nza says:

    itulh yg mengiratkan kasih syg mrk brdua…..

  21. munna says:

    samalah dgn anak2 munna… bila sorang takde sibuk bertanya… bila dua ada asyik gaduh je kerjanya

  22. lieyalatif says:

    ooo maknenye si adik lagi kuat buli abg yeak lizz heheheh…abg baik ati tu beralah….

    mmg lizz, kat umah lieya ni pun same…si mia mija tu….kalo baik sampai leh sikatkan rambut la ape laaa…kalo gaduh, baring sebelah2 pun leh jadi bahan nak cubit mencubit….lieya le jadi tarzan hahaahahah

  23. NINI says:

    biasalah adik beradik……bila dah besar lain pla ragamnya…=D

  24. Nora says:

    comel dua2 ni… tapi betul la… nama pun adik beradikkan…?! kalau ada gaduh… bila tak de mmg tercari2…

  25. ajumohit says:

    hihihi mcm2 boleh berupa ye, yg kelakar dengan barbie pun ultraman bleh nangis, mmg mcm tulah kan ragam bebudak ni kan lizz

  26. IntaNBerliaN says:

    alahaiii sweet plak gelagat 2 beradik ni..


Leave a Reply

Current day month ye@r *