wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Jun

abang sebelum tidur

Author:lizz

nilah kerja abang sebelum tidur…

9134658085 24746ddd41 z abang sebelum tidur

suker no main lawan-lawan

habis semua dilawankan ..

ader tendangan mautla…power la…kamen rider punyer kuasa yang tak tahan tu…

nasib baik adik dah tidur..kurang sikit bising dier hehe..

jangan liat bangun sudah..kesian dedi nak uruskan pi sekolah…

kang kuo asap kot telinga dedi lagi power dari kamen rider dan iron man abang tu tau…

 

 

pixel abang sebelum tidur

11 Responses to “abang sebelum tidur”

  1. kak ieda says:

    ok lah tu dikk
    kalau zahrien mainnn gameee aje huhuh

  2. dah kata laki kan…mmg sana sini power rangers kan

  3. dana says:

    nsb abg tak main lwn ngn si princess sara tu ek ehehheeh…

  4. aizamia3 says:

    dah puas main.. masa untuk tidur.. ;)

  5. lieyalatif says:

    mmg betul la lizz…boleh geng sgt abg uwais dgn dayyan ni hehehehehe….dayyan pun gini laa peelnyer….cume dayyan tgk taksub dgn otomen so collection die otomen jek laa yg ade …..

    tapi best kan lizz…girl main masak2 doll2 pink2…boy main robot2, ball2….rase lengkap jek family….auwwwwwwww….

  6. rasp says:

    boys will be boysss….
    takpe lah sis…
    nanti dah besor skit idok dah dia nak ngadap tu semua….

  7. cikda says:

    wahh..mcm mana adik boleh tidur abang tak tidur lagi nih?? hehhehe

  8. m.u.l.a.n says:

    ok tu… kasi imagination dia tinggi2… bagus utk otak org kata…

  9. Gieyana says:

    Abg suka ironman yer…haiyakkkkk! :)

  10. Kakzakie Purvit says:

    Selagi dia masih nak bermain biarkan Lizz. Tapi kena lihat juga jgn sampai lewat malam sangat. Bermain inilah masa dia kanak-kanak, bila dah besar tak nak punya.

  11. mama3heroo says:

    haha..sama kes ngan ank m3h yg no 2,dia leh main sorang benda tu..main lawan2


Leave a Reply

Current day month ye@r *