wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Aug

abang Uwais yang cool

Author:lizz

Uwais anak mami sorang ni super cool tau…

kalo berebut barang  ngan adik dia mengalah cool jer bagi kat adik kalo ader mami…

tapi kalo takder dia seligi adiknyer tu…itu dah biasa

suruh baca buku pun dia cool rilek…sampai maminyer naik hot…

mendengar kata…itu yang sangat cool

Tapi satu jer yang tak cool  simanja abang ni..

time nak mainan…

dia boleh menitis air mater..dia tarik muka 1000 merajuk…sambil peluk badan..

kalo tak dibelikan mainan yang dia nak…

kalo pi shoppping komplek  matanyer melilau carik mainan…

ader jer benda yang nak dibeli…kalo tak Ultraman…hotwheels ader jek yang dia nak…

kalo ikut maminyer suruh jer dia beli hotwheels tu sebuah baru 7 hinggit setengah,  bandingkan Ultraman harga 20 ringgit keatas..,

kalo beli 5 ekor dah seratus…

 

9512173585 73dae58d32 abang Uwais yang cool

ha nengok ni mukabuat muka comel pulok..

biler pujuk mami ngan dedi nak ultraman…

Ultraman ni dia punya anak beranak cucu cicit semua ader kat umah…

layan kan saja…janji dia tak main game…

gasak la main sepah satu bilik…peluh-peluh comot-comot  takper..

dari nak ngadap game jek…baik bagi dia main ultraman dia tu…

Psssttt: abang Uwais ni kadang suka Ultraman, Ironman pun yer kadang spiderman pun yer gak…hamboi semua nak jadik ni…katernyer barula power bila bergabung….hamboi…

 

pixel abang Uwais yang cool

4 Responses to “abang Uwais yang cool”

  1. SHiemaCMa says:

    Salam K.Lizz..

    hihi..
    hai abg uwais.. awak sgt ‘cool’ hihi..
    oo..peminat tegar koleksi patung superhero rupenye..
    :)

  2. suriaamanda says:

    anak lelaki kalau majuk…memang cenggitu..dari x nangis boleh bawak ke nangis

  3. kak ieda says:

    bagussnyee abang nie !

  4. Nafira says:

    anak lelaki yer.. kalo anak pompuan mende lain plak yang dia nak.. sesekali memang layan jugak permintaan anak2.. kalo selalu sgt memang bo layan.. hehehehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *