wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Oct

adam dan hawa drama | Baru Je Nak Feeling

Author:lizz

 adam dan hawa drama | Baru Je Nak Feeling | adam dan hawa online 

 drama Adam dan Hawa poster adam dan hawa drama | Baru Je Nak FeelingLakonan Aaron Aziz & Nadiya Nisaa

aduh dah terjebak sudah. dek kerana kawan-kawan  la ni hehe ….makanya saya  sudah terjebak sudah adoi bestnyer  citer ni…bukan aper ai  jealous semua orang citer pasal  adam dan hawa  ni (alasan). ketinggalan betoi…orang dah separuh jalan ai baru nak mula.ai bukan aper bukan tak mo tengok Adam dan hawa  drama ni.. kang bila dah start mulala..feeling habis …ternganga depan tv hehe..

rugi kot tak nonton citer adam dan hawa ni…bang Aaron Ajis berlakon tu…Apalagi nonton online jer la …kat opis jangan harap nak tengok slow  giler kot…jadik marathon kat umah la ni  sorang2….. sengih sorang2…. feeling sorang2… teruk betul…sib baik En Daddy n anak2 dah tido.

Tak sabar nak nengok am ngan  ain  berbaik semula kan lagi 50 episod tu…

pixel adam dan hawa drama | Baru Je Nak Feeling

4 Responses to “adam dan hawa drama | Baru Je Nak Feeling”

  1. Myra Jay says:

    Hheee, selamat menonton..

    Sekarang ni Myra cam geram dengan Ain, kejap nak kejap taknak, kejap rindu kejap benci..
    Dah 8thn takkan dok benci lagi kot..

  2. nenscollection says:

    sy xdak astro..hohoho..kene dolond dulu br best layan..

  3. maszmadi says:

    x follow cerita ni la… kat umah tengok kartun jerk.. haha


Leave a Reply

Current day month ye@r *