wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Oct

Adik kesayangan

Author:lizz

Assalamualaikum….kesayangan..

ewah…biasala…pepagi  mood ceria sentiasa…hehe

apakabar uoollsss sihat? heharap semuanya sihat …yer…

sebenornyer…tak tau nak cerita apa…bila nampak pic adik terus ada idea…tq adik

 

15555730536 8cc0486250 o Adik kesayangan

Pic adik dihari minggu..

tau tak dia duk makan apa…

dia duk meratah sardin…

lebihan inti karipap sardin..dia telan semua…

Hari tu dia sibuk tolong maminyer kan…

kegemaran dia makan sardin..tetambah buat karipap suka sangat la…

duk umah siap pakai spek tu yang tak tahan…

Dokter katanyer…mestila kena pakai spek…kihkih..

hehari duk main dokter2 selalu mami dedi jadi mangsa…jadi pesakit dia…abang tak layan…

Yang best kalo dedi dia check perut…

adik kata perut dedi ada baby…kahkah…

ok tu jek kisah adik..

*harini makhencik membizi…huhu…pepetang sikit kita jalan2 umah uollsss k….

 

 

 

 

 

pixel Adik kesayangan

17 Responses to “Adik kesayangan”

  1. Mummydearie says:

    Adik Sara nak jadi doktor ya? Kalau gitu stestoskop tu jangan lupa gantung kat leher. Ambil berkat. Hihihi… Tapi belajar pun kena rajin tau ^_^

    Ratah sardin? Aunty kat rumah takda sardin. Kalau nak datang sila roger dulu. Barulah aunty beli tin sardin banyak-banyak untuk Sara yea ^_^

  2. Nafira says:

    Comelnye Doktor Sara..
    dlm rumah pon kemain melaram yer.
    maka sardin pon dengan penuh gaya haaa.. hehehe

  3. puan kutu says:

    amboi adik sara bergaya sakan dalam rumah pakai spec..suka sardin takpe sedap tu..

    ameen moga suatu hari dpt jadi doktor..:)

  4. amirah says:

    adik suka sardin?!!…sep sikit…sama macam auntie amie..!!huhu

  5. ajumohit says:

    kelakarlah adik ni, boleh pulak kata dedi ada baby ya, samalah ngan auntie suke benor ikan sardin ni ;)

  6. moon says:

    eh eh..sama laa mcm anty moon..suka makan sardin gak… ni kalo dapat makan karipap sardin..memang layan sensorang..hehehe

  7. alolo..makin comel lah adik ni..sama mcm Qis suka main doktor2..mak paknye lah yang jadi pesakit dia..hehe..

  8. sambil makan sempat lagi bergaya bagai, so cute hehehe

  9. okje says:

    Hai makhencik lama tak dengar cerita….. bizi yeh……
    Amboi adik…… makan sardin sorang sorang, lepas ni jangan lupa gosok gigi adik nanti mama nak cium bau ikan hehe

  10. normi says:

    adik kesyangan yang sgt comel… suka sgt posing…hahaa

  11. mama lynn says:

    comel sangat dia…

    mama lynn nak invite teman2 blogger join GA mama lynn. opening untuk tahun 2015 ni. hope kawan2 dapat bg support.

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

  12. 3lalat says:

    Salam. Hee chomel.

  13. okje says:

    Mak aih lamanya tak berentri? Awat ni?? Biziaq ka?

  14. okje says:

    Hihi….bagus adik ni tau semua pun di bedal……senang mama ada kawan membedal….hihi…
    Bagus…bagus….auntie suka kalau adik nak jadi dokter..

  15. 3lalat says:

    Salam. hee shomellnye.

  16. Mummydearie says:

    Salam Lizz!

    Nak komen kat entri terbaru tu tapi tak tahu mengapa tak boleh pulak!

    Lama sungguh tak dengar cerita dari Lizz. Ni sebab sibuk dan bukan sebab lupa password lagi yerk :)

    Oh, dah dapat pindah ke Perak ya? Baguslah gitu. Tak payah tidur dalam train lagikan. Bolehlah main masak-masak selalu lepas ni. Dok rumah memang best Lizz tapi itulah kalau dah biasa bekerja, memanglah akan bosan juga!


Leave a Reply to diyana

Current day month ye@r *