wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Mar

Adik, opah ngan Angry Bird | Gambar Angry Bird Rio

Author:lizz

 Adik, opah ngan Angry Bird | Gambar Angry Bird Rio  

cucu dan opah Adik, opah ngan Angry Bird | Gambar Angry Bird Rio

Kekadang Angry Bird betul2 membuat kiter ni angry lah…haih… betul.. kekadang naik angin ngan budak2 ni biler nak gi memaner nampak jer gambar ker…aper2 jer kaitan  ngan angry bird mesti nak berenti nak tenung pastu mengamuk nak beli terutama sekali belon hmmm…padahal belambak kat umah..pencil, baju, beg…patungnyer pun ader penuh  lam bakul tapi kalu nampak pasti…nak beli lagi dan lagi dan lagi…hehe tengok sajer adik tu mangsa terbaru adik untuk pegang belon Angry bird ialah opahnyer siap lending atas opah ngan muker comelnyer pujuk opah pegang opahnyer pulak ikut ajer cucunyer kalo takder mummy n Daddy lah bawak kehulu hilir last cam kiteorang pulak yang main Angry bird ni hehe….Tengok sajer gelagat Adik n opahner tu….

pixel Adik, opah ngan Angry Bird | Gambar Angry Bird Rio

4 Responses to “Adik, opah ngan Angry Bird | Gambar Angry Bird Rio”

  1. papa mifz says:

    angry bird mencetuskan fenomena…hehe

  2. adeeya says:

    hEHEHEHE abangUwais mana? :D

  3. LadyAyu says:

    my son obsess ngan game angry bird jer nasib baik toys kat sini x byk sgt jual

  4. intan_blur says:

    ya betull…
    tu belum lagi klu si hero mengamuk…
    siap guling2 lagi kat situ..dah la belon tu mahal..
    adoiii..nak x nak ..terkopek jg duit nih


Leave a Reply

Current day month ye@r *