wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Jul

adik sedih la tu!

Author:lizz

adik sayang mami sorang ni…

biler gaduh ngan abang nengok la tu…

 

9361360285 c5fdb8756a adik sedih la tu!

 

time ni tengah ngadu ngan mami..tapi maminyer tak layan..

terus sedih..

bukan aper…

dia ni kan suka sangat carik gaduh ngan abang..

lepas tu dia gak yang tukang ngadu…

biler  tak layan mulalakan…

sedih…

tapi tetap comel…

 

 

pixel adik sedih la tu!

12 Responses to “adik sedih la tu!”

  1. dana says:

    princess mana boleh ngajuk2 muncung gitu… nnti tak lawo

  2. Kakzakie Purvit says:

    Hmmm… adik nakal kacau abang ye:)
    Meh sini kalau rumah auntie tak ada yg nak buat adik gaduh kakak semua dah besar..

  3. lieyalatif says:

    betul lizz!!! budak merajuk mmg comel kan…lagi panjang muncung lagi comel…

    biase la tu lizz anak dare diva harus le die yg kuat cari gaduh heeheheh…mcm dayyan la kat umah ni…die yg kuat menyakat nye…..

  4. amirah says:

    alala…siannnn dia..

  5. tihara says:

    comelnya dia, majuk eh..
    rambut dia lebat kan, cantik :)

  6. jijah says:

    hehe dia kacau abg dia yg kena balik.. heee comel!

  7. Nafira says:

    hehehe.. comel sangat2~
    buat muka sedih bagi mami kesian yer~

  8. Zawiah says:

    nak menag sendiri yer … budak2 selalunya nak kan lebih perhatian .

  9. mama3heroo says:

    Salam jumaat&salam ramadhan 17

  10. rasp says:

    alololololo ciannnn dier….
    tapi muka sedih tu tetappppp maintain comei :D

  11. wahida says:

    adik ni walau muka dia tgh sedih, nampak seksi la muka tu…rambut dia kot buat dia nampak seksi…

  12. puan kutu says:

    betul tu marah pun tetap comel


Leave a Reply

Current day month ye@r *