wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

31 May

Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

Author:lizz

Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

Aaaha…saya sangat pening menyiapkan semua ni tolong…lagi sikit ni tapi dia punya sikit naik bingit telinga dan pening kepala duk belek mender alah ni…tapi biler dah siap raser best sangat bukan aper nanti Abang Uwais & adik Qaysara boleh belajar pasal Digestive system ni ..hehe ..

belajar adobe flash cs5 Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

Ni antara yang saya tengah buat kesemuanyer animation dalam flash cs5  comey ke  tak?

animasi flash Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

vector digestive system Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

 

sementara tunggu En Boss proceed…..ok ilek dulu sambil menikmati sarapan dengan sepotong betik…dan semankuk kuih siput ehem sangat sedap pekena pulak ngan air masak  2 cawan naik kembong gak rasernyer ni haha ..daaaa

 


pixel Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash

5 Responses to “Adobe Creative Suite Master collection CS5 | Animasi dalam flash”

  1. Kakzakie says:

    Rajn betullah Lizz… bila buat ini secara tak langsung bila nak makan pun pilih-pilih ye… kakak pagi mesti nak minum milo/susu pun tak apa… tak bolehlah buat macam Lizz… bagus makan papaya tu…

  2. KAK LIZZ KEJE BUAT ANIMASI KE..( YEKE SOKLAN SY NI) PANDAI GILER AKAK BUAT..;) KAGUM SAYA..

  3. lieya_latif says:

    wohooooooooooooooooo…sgt2 kreatif lizz…..bertuah anak2….lagi senang dan menarik proses pembelajaran…..

  4. kazman&sue says:

    Wah… bagus untuk memudahkan pembelajaran…

  5. wahida says:

    wah…pandainya buat benda alah ni…kalau aku, sure gagal…hahaha….


Leave a Reply

Current day month ye@r *