wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Apr

Adobe Muse boleh buat website tanpa coding

Author:lizz

Adobe Muse boleh buat website tanpa coding..

macam tak cayakan…

Yeeaaa…*matakedipkedip

Kenapa dari dulu tak reka menda alah ni…

takderla terkial-kial saya godek coding HTML dan Css tu dah la macam ulat… codingnyer  tu kankan…

serius best Adobe Muse…ni tau…

Adobe Muse ni  Software yang  direka untuk mudahkan  kiter  buat Website HTML untuk Dekstop atau Mobile dengan lebih senang….

Kelebihan dari Software ini  kita tak yah tau coding pun boleh buat …layout dia semua dalam bentuk visual…

Rasanyer dia macam Dreamweaver tapi dia lagi  senang dan simple dari Dreamweaver kot..

Mudah sangat saya tengok  mamat tu buat dalam seminar hari tu  cuma dengan klik drag-and-drop  klik 2 jer dah siap…kemain

kalo saya buat tak tau la apajadikan..

Psst: Adobe Muse sesuai kot ngan saya yang tau buat grafik tapi tak tau coding… sayangnya utk beli software ini kita pulak kena melanggan kena bayar bulan2  atau tahunan… kemain mahal….

pixel Adobe Muse boleh buat website tanpa coding

2 Responses to “Adobe Muse boleh buat website tanpa coding”

  1. cho zila says:

    tang membayotu lemahler sikit… kalua betoi2 kita gunakan okler gak… akakni jenis hangat2 tahi ayam yang payahnyer.

  2. kak ieda says:

    wah menarik nie dik ;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *