wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Oct

aksi adik beradik | adik dan abang

Author:lizz

aksi adik beradik | adik dan abang
Suasana 5 minit awal dalam kereta ok jek….abang ilek2 adik pun ok2 jer….serenok nak gi jalan-jalan la katakan…adik cam biasa muka ala2 nakal comel gitu ader niat tersembunyi la tu…

aksi ganas adik beradik aksi adik beradik | adik dan abang

budak-budak  ni kalo dalam keta tak duk diam ader jer aktiviti dia buat salah satu yang paling hot suka berebut nak duk tengah2….

aksi ganas adik beradik3 aksi adik beradik | adik dan abang

sesi tolakan berlaku ha nampak adik tu time ni tengah tarik rambut abangnyer tu…kemain menjerit lagik abang …biasala ni nak berebut nak duduk tengah2 tah haper yang best tak tau tapi selalu berebut..

aksi ganas adik beradik 1 aksi adik beradik | adik dan abang

sikit2 sikit adik dah berjaya dah kedepan wat muka ala2 kesian tau pandai pulak dier cakap abang nyer yang tarik dier memang nak kener…ni sabar jerla……abang yang bergelar ultraman itu tewas nampaknyer….hoho….sedih..

adik ni memang ala2 raksasa dalam ultraman kadang muka abang tu dier cako nak marah…buat muka kesian…kalau marah dia selalu merepek kat saya katernyer mummy ni cam kak Ross dalam UpinIpin  tu suker marah2…adoi ….
aksi ganas adik beradik2 aksi adik beradik | adik dan abang

 kesudahannya…..abangg?  bersedih nangis…
tapi ubatnyer senang singgah petronas beli KIT KAT tak pun Dutch Lady Coklat baru ok….
pixel aksi adik beradik | adik dan abang

11 Responses to “aksi adik beradik | adik dan abang”

  1. wahida says:

    samalah ngan anak2 saya…suka rebut duk tgh…apa yg best tak tau lah…huhu…

    kelakar bila anak dara sis ckp sis mcm kak ros upin ipin tu…ekekek….

  2. Comel dua² nye…
    ekeke…pandai dia bg sama mummy nye ngan kak ros Upin Ipin..tu tak bagi mummy marah² lah tu.. :)

  3. Kakzakie says:

    Kalau betul-betul abang nak lawan boleh tapi itulah dalam hati tetap sayang juga adik dia kecik lagi. Adik pulak tahu abang mengalah apa lagi naik tocang dia ye..

    Abang hensemlah.. tak mahu menangis kalau adik tarik rambut cool bang cool…

  4. Myra Jay says:

    Wahhh kemain 2 beradik bergaya dengan spek mata :)

  5. ctrahani says:

    comel je dua beradik nih.. sama jugak anak2 sy sis.. bergomol je kerjanya.. hehe..

    btw, tq sudi singgah blog sy.. salam perkenalan yer.. :)

  6. nenscollection says:

    ololo..super cute la dua beradik ni..mesti nk rasa aircond tu duk tengah2..hehe

    ikan baung mmg best!..suker sgt2..masak asam pedas atu tempoyak sume sangkut..hehe

    makteh dh tunang ye..tahniah makteh..;)
    cantik pelamin, cantik ornyer..;)

  7. mamyharraz says:

    hensemnya abg berspek mata hitam..
    ank dara pun apa kurangnya kemain bergaya :)

    so cuteeeee

  8. IntaNBerliaN says:

    nak2 lizz ni mmg sgt2 comel… sorang comel sorang ensem… geram je tgk.. :-)

  9. Ajumohit says:

    alahai comelnya dua beradik ni dengan spek memasing ;)

  10. lieyalatif says:

    comel!!! suke rambut kerinting adik tu lizz..mahal tu rambut tuuu heheheeh

    same laa mcm anak2 lieya pun…tak sah kalo tak bergaduh berebut2 nie…cume sejak ade dayyan jek slow sikit rebutnye sbb masing2 tahu…dayyan mesti menang hahahhh


Leave a Reply

Current day month ye@r *