wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Jul

Aksi Adik beradik dikala cuti…

Author:lizz

Aksi Adik beradik dikala cuti… 

aksi adik beradik Aksi Adik beradik dikala cuti...

Aksi Adik beradik dikala cuti.

Ha ni dia budak dua orang ni..dikala hari minggu memang seronok tapi yang tak best nyer adik ngan abang ni bangun pagi tak leh mak ngan pak dier nak guling-2…..

pagi-pagi dah macam-macam aksi ganas dierang buat sampai mak pak dier bangun la dek kerana macam2 tambah2 adik macam2 hal dier buat terutama sekali kaco maknyer lakan…

kalo hari minggu saya kena mandikan dierang seawal 7.30…. adik awal2 lagik bukak baju semua siap bwk mainan bagai nak main air tu adik la kan abang pun lebih kurang gak…

maknyer kena mandikan kalo tak habis satu bekas sabun dierang kerjakan …. mandi-mandikan dierang pakai losyen sikat rambut pakai bedak ha pastu bukak tv duk diam jap  sementara daddy siapkan makanan…

kalo lambat abang mesti cakap mummy & daddy abang rasa cam sakit perut nak pecah dah perut abang ni lapaaaaaaa…tu dia jangan bimbang nak …kalo Daddy masak kejap jer lain la mummynyer lagipun masakan daddy memang power sedap anaknyer boleh habis sepinggan sorang….

kemudian abang membuntang depan tv  tengok oggy tak pun Ultraman adik lak suker kacau  dier tak suker tengok tv sat-sat sikat rambut abang sat2 pakaikan losyen abang mulala marah kekadang adik habis difirekannya…

dah boring tengok tv mulala dierang main macam-macam gaduh nangis gelak semua ader….ni la antara aksi abang ngan adik dihari minggu time duk umah…


pixel Aksi Adik beradik dikala cuti...

9 Responses to “Aksi Adik beradik dikala cuti…”

  1. mamyharraz says:

    comelnya dua beradik ni..
    budak2 nikan walau tido lewat..bangun pg tetap awal..samalah ank sy pun sama huhu

  2. hehe..elok je die main ber 2 ni..
    macam2 ragam kan..kdg2 musti nk tergelak tgk gelagat deorg kan…

    daddy masak ye..syiookknyerr daddy pandai masak..terbaikk la!

  3. LadyAyu says:

    meriah hidup layan karenah hidup anak2 gini
    riuh sket khen…

  4. IntaNBerliaN says:

    alisha pun sk main sabun..hihii

  5. Kakzakie says:

    Walau gaduh/main/gelak/menangis tapi tak lama kan. Itulah blodd is thicker than water. Macam mana pun tetap nak bersama,. Kalau tak mana mungkin abang tidur disikatkan rambut, dilosyen bagai haha…

  6. gadisBunga says:

    bila dah deso sok mesti rindu keletah diorang kan…

  7. gadisBunga says:

    *beso

  8. Ajumohit says:

    Sweet kan Lizz, nak tanya Lizz lah, macamana nak letak iklan ractangle dlm wordpress ye? Aju nak dptkan balik follower tapi x dpt, Lizz tau tak?

  9. sitiezahim says:

    salam mommy..baca ur entri ni rasa rindu plak ngan suasana wiken kat msia..huhuhu


Leave a Reply

Current day month ye@r *