wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

13 May

Aksi adik beradik

Author:lizz

aksi adik beradik Aksi adik beradikAksi adik beradik

Wah dah lama tak bergembira cam ni…semenjak 2 menjak ni sibuk jer memanjangkan…sekarang masanya bergembira bersama adik beradik  tercinta…aksi ni diambil sebelum berlepas ke Time square jalan2 memang best makan2 dan shoping2 anak2 tinggal kat umah,  sekali sekala bolehla..


Best gi time square rupanyer baju2 semua murah2 almaklumla dah lama tak menjejakkan kaki kesini adik2 tu memang boleh dikatakan selalu jer pergi….jom la & mira pegi lagi nak….hehe


pixel Aksi adik beradik

10 Responses to “Aksi adik beradik”

  1. kak ieda says:

    ekekek so cute :)

  2. ayampenyek says:

    adik beradik sapa la ni hahaha :D

  3. Wanie says:

    wah3…shopping ngan adk beradik..bestnye..

  4. ramizah says:

    sekali sekala jalan shopping tak bawak anak, mesti kadang2 rasa tak best sebab nak balik cepat2 nk jumpa anak, kan :p

  5. BSB says:

    wow seksi Uuuuu…


Leave a Reply

Current day month ye@r *