instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Mar

Aksi adik dan abang

Author:lizz

WW : Aksi adik dan abang

Meh kita nengok Aksi adik dan abang 

siklinting adik silurus abang..

time ni bebudak ni umur 2 tahun & 5 tahun kalo tak silap…

13246159854 a64a58575d o Aksi adik dan abang

Time ni adik rilek jek tolak abang..

berebut nak duduk tengah2 ..

abang lak anjer2 …

terus bersedih…

13245823745 0232cebeb2 o Aksi adik dan abang

tapi lepastu dia buat sengatan berbisa kat belakang adik…

tu yang adik muka cam tu…klako…

rambut adik cam ellycat pun ader kihkih….kan

 

pixel Aksi adik dan abang

22 Responses to “Aksi adik dan abang”

  1. anne says:

    rambut Sarah tu kerinting ikut sape? comel sgt tau budak rambut curly2 tu.

  2. sama-sama bergaya. Baik-bak bagi cermin mata kat anak akak. takut nanti cepat rosak mata.

  3. suka tengok kakak comel rambut kerinting tu…sangat2 comel

  4. el says:

    hahahaha kemain 2 bradik ni
    bergaya ngan spek masing2

  5. KesumaAngsana says:

    pergh kemain lagi budak2 ni hehehe

  6. normi says:

    mcm tu jugak anak2 akak tau…gaduh2 sokmo…hihii…
    comel muka adik tahan sakit abang gigit tu…:)

  7. zee says:

    rambut abang nampak kelakar skit time ni..hihihi

  8. Kakzakie Purvit says:

    Masih montel-montel pipi mereka masa ini Lizz. Comel lagi kan suka tengok:)

  9. amirah says:

    hahaha…kelakar la…comellll sangat masing2 time ni…yg confirm dak abang memang ikut muka lizz sebiji tau…

  10. roha says:

    suka nyer akak tengok rambut anak lizz yg gegel tu..anyway dua2 comey2…

    akak like pages lizz sekali ….

  11. Dua-dua comei nih…pandai bergaya.. ^^

  12. Nafira says:

    hahahahahaha.. comel lah budak berdua neh~
    geram tengok rambut adik.. kiut sangattt!

  13. nad says:

    aaaa comelnya adik!!!
    tekejut ye abg usik2 manja giteew
    hiihi
    kenangan ek masa dorg kecik2

  14. Mummydearie says:

    Sampai hati Abang buat ‘sengatan berbisa’ kat Adik tau! Terus terkezut cam tu terus muka Alleycat junior :)

    Comelkan bila belek gambar mereka lama-lama. Lepas tu mulalah teringat kisah saat tu. So sweet alahai….

    Ingatkan 1 anak perempuan, 1 anak lelaki takdalah rumah porak peranda. Rupanya lebih kurang sama ajelahkan Lizz!

  15. anies says:

    amboiiii model dari mn ni? ;-)

  16. aizamia3 says:

    suka tengok budak rambut kerinting.. geram je nengoknye.. lawa.. ;)

  17. cik puan says:

    kehkehkeh…abang uwais cubit ke kak lizz??

  18. daddyziyyad says:

    kerinting original ya…cute :)

  19. Mizz Aiza says:

    comel je adik da abang.. garang juga adik tolak abang tu.. :D

  20. puan kutu says:

    adoi comenya la hai..rambut abg tu macam gegirl..lawa..rambut sara kerinting kemain..comel

  21. okje says:

    Klinting mesti ikut dedi ek….
    Masa ni kelinting dia kuatkan Lizz….laa ni mcm dah kurang kan … untung adik tak yah nak gi saloon lagi, original gitu….


Leave a Reply to okje

Current day month ye@r *