wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Dec

Aksi anak-anak main kawin-kawin….

Author:lizz

Aksi anak-anak  main kawin-kawin….

aksi anak anak main kawin kawin Aksi anak anak  main kawin kawin....

salam semua…huh lega betul harini dah habis semua kekusutan kerja…. hari ni baru nak belek2 belog ni…dah lamer tak lawat blog kawan2 maklumla terikat ngan kursus & macam2 nak kena handle….sejak 2 minggu ni memang haru biru dibuatnyer ….  ni lah gambar anak2 saya n sepupunyer bercanda di pelamin sepupu dierang…. kater abang dier nak kawin ngan kak nana sepupunyer yang sebelah tu…konon dier pengantin la…adiknyer pulak yang sibuk nak gak kawin ngan abang…macam2…. suker no dierang walaupun panas dan berpeluh2… time ni abang Uwais demam…muka pun merah kesiaan dier….. tah biler nak bawak anak-anak bercuti asyik busy jer….huhu…

pixel Aksi anak anak  main kawin kawin....

10 Responses to “Aksi anak-anak main kawin-kawin….”

  1. Kakzakie says:

    Dah seronok tengok pengantin , itu yg dia pun nak jadi pengantin juga :)

    Cepat kalau nak bercuti tinggal 2 minggu je cuti sekolah ni…

  2. memumme says:

    dulu kalau kena usik pasal kawin marah kat org yg usik tu sbb malu..skrg anak marah sbb kita kata diorg kena keje,besa dulu baru bole kawin…huk huk huk….belum faham kot….

  3. jia hamid says:

    haluuu…bw cni…wahh bestnyaaa..baru ja borak ngn member pasal main kawin2…hehehe..kenangan terindah sewaktu kecil dulu…

  4. kak ieda says:

    alor2 cute kan budak2 nie ..
    hurmmm akak zaman kecik2 dulu main gak kawin2 nie ekkekeke

  5. qaseh suhaida says:

    teringat zaman kanak-kanak dulu…

  6. BSB says:

    hehhee pengantin lelaki nyer mana???

  7. nenscollection says:

    hehehe..teringat zaman kecik2 dulu..comel btol abg ngn adik ni..;)

  8. lieya_latif says:

    ALAHAI CUTE SGT2!!

    betul2..tingat time kecik2…ade gak main pengantin2 haahahhah…maluww!!

    uwais, get well soon yeak sayang!

  9. Ajumohit says:

    Budak2 mmg suka main kawin2 ni hihi, teringat masa Aju budak2 dulu

  10. ila says:

    alah,keringting nya rambut dia


Leave a Reply

Current day month ye@r *