wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 May

Aksi anak dara saya dengan Dress putih barunyer…. | Dress terkini trudy & teddy

Author:lizz

Aksi anak dara saya dengan Dress putih barunyer…. |  Dress terkini trudy & teddy
anak dara yang cute Aksi anak dara saya dengan Dress putih barunyer.... |  Dress terkini trudy & teddy
ololo  nampak lain macam jer anak dara mummy yang sorang ni… menggayakan dress barunyer tu…. almaklumla jarang-jarang pakai dress…. sesekali pakai dress nampak ayu gitu…ni hadiah pemberian Daddy sempena Birthday dier hari tu koleksi  dress terkini dari trudy & teddy… …baju ni beli kat trudy & teddy Pavillion sempena pembukaan cawangannyer kat Pavilion…cantik tak baju adik?…

daaaaaa….

pixel Aksi anak dara saya dengan Dress putih barunyer.... |  Dress terkini trudy & teddy

5 Responses to “Aksi anak dara saya dengan Dress putih barunyer…. | Dress terkini trudy & teddy”

  1. nin says:

    COMEI….DRESS TU KAN

  2. Ajumohit says:

    Comelnya anak Dara sorang ni, mmg cute!

  3. hatiputera says:

    first time coming..nice blog…memang anak dara tu,,

  4. Merryn says:

    Kasut dia so sweet.

  5. CANTIK LA KAK LIZZ…BESNYE KALO DAPAT BB GERL..INSYAALLAH..;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *