wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Jun

aksi ganas Uwais & Arrayan

Author:lizz

aksi ganas Uwais & Arrayan | aksi anak -anak

Hari ni dah jumaat kan sekejap jer….tapikan biler hari jumaat terasa sangat besh kerana  esok dah cuti boleh ilek kat umah..ingatnyer esoknyer nak masak kek coklat kegemaran abang encem saya ni..permintaannyer semalam siap bisik2 kat telinga mummynyer sebelum tido. kena buat gak ni…. sebagai upah sebab dier rajin belajor skang menulis pun dah kemas, drawing baru jer nak berjinak2 kalo orang lidi memang sangat expert…

Abang ni setiap kali nak turun keter gi sekolah macam2 pesanan siap cakap balik awal jangan balik lewat nanti mummy & daddy penat….beli cekelat banyak-banyak nak cekelat yang ader kacang macam2 coklat dier pesan dan yang paling best siap pesan kat mummyer jangan makan banyak2  kat opis nanti mummy gemokkkk tak cantik macam maner? haihhhh klakar betul….. suker tengok mummy kurus yer bang….

Layankan Gambo abang Uwais Al-Qarni bersukaria ngan sepupunyer Arrayan time ni kiteorang tengah menyantap dierang duk buat shuffle   dan siap main tumbuk-tumbuk lagik…

aksi ganas uwais dan Arraya aksi ganas Uwais & Arrayan

pixel aksi ganas Uwais & Arrayan

5 Responses to “aksi ganas Uwais & Arrayan”

  1. kakcik says:

    Comel je telatahnya. :)

  2. ajumohit says:

    hhehhehe seronok tgk keletah anak2 ni kan lizz..dressingnya tu kemain lagik, mcm org dewasa dah hehehe

  3. LYAFRINA says:

    pndai abg uwais,,,
    suka tgk dressing ni..mmg cun la..handsome

  4. wahida says:

    hensem dan comel!!

  5. lieya_latif says:

    HAHAHAH….tegelak tang jgn mkn byk2 tu….takut mama gemuk yeak..mesti le takut, mama mmg cun melecun kang tetibe gemuk heheheeheh…pandai2….

    suke style dieorg…cute n hensem!!


Leave a Reply

Current day month ye@r *