wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Mar

Aksi kanak-kanak lima tahun

Author:lizz

Dah lama mereka berdua ni tak bermain, bergaduh dan menangis bersama kerana kesibukan keluarga masing2 hari sabtu hari tu kiteorang merancang untuk bawak anak2 ke Ikea abang nak main ball kat ikea tapi penuh beratur punyalah berjela  last2 kiteorang gi makan kat garden sementara memilih destinasi seterusnya iaitu  Starship galactica untuk Uwais, Arrayan, Ara dan Amanda main lari2 kejar2 sampai lebam kat sini hehe..Uwais & Arrayan ni dah ngam skarang kalau dulu gaduh jer kalau jumpa sekarang dah boleh main sama-sama, makan sama-sama dan beraksi bersama cuma kadang-kadang jer main tolak-tolak dan bergaduh yang membolehkan mereka berdua ni nangis disebabkan satu ayat “awak tak hensem”….ha kalau ayat ni dah start…itu tandanya kita perlu balik sebelum dua-dua mengamuk…

Haa tengokkan jerla Uwais & Arrayan ni …..

aksi kanak kanak Aksi kanak kanak lima tahun

pixel Aksi kanak kanak lima tahun

5 Responses to “Aksi kanak-kanak lima tahun”

  1. adeeya says:

    Handsome lah Uwais :) stylo gitu hihi

  2. tiera says:

    chumel!

  3. soo hae daa says:

    salam kak,
    ensem nye anak akak nih…. =))

  4. transformed housewife says:

    wah gaya mcm model gitu.


Leave a Reply

Current day month ye@r *