wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Feb

aksi manja adik dan abang

Author:lizz

aksi manja adik dan abang

ihik inilah kerja anak saya…suka kaco maknyer dalam keta yang baru nak feeling tdo…   tengok ala tu gewawm cubit ni kang baru tau…dalam keta memang bising memacam dierang suruh saya buat kadang bercerita main spelling la…main osomm la penat mak ko ni nak oi…adik cam biasa suka gamatkan keadaan yang ader  hehe..kalo menjerit kemain bingit

8430641988 538a9e3ee5 z aksi manja adik dan abang

..ni suasana dalam keta time balik kg hari tu..nampak baik jerkan dierang ni…tapi mak ai…dalam keta cakap tak berenti memacam dierang ni duk bertanya sekejap itu sekejap ini…kalo saya diam mula la keluar la pesanan ustaz dier tu…katernyer seorang ibu kena layan anak nyer dan tolong anaknyer kalau tak…. tak dapat pahala ustaz kater kat sekolah..nanti masuk api neraka tau tak mummy orang yang tak layan anaknyer nanti masuk api neraka,,,

..bagus2 tiap kali kiteorang berdua tegur ke aper mesti die akan cakap ustaz pesan itu ustaz kater begini….bagus anak mummy ni…mengingatkan mummy n daddy kadang kiteorang tersenyum dengan abang ni klakar pun ader…

budak2 ni eksited nak cerita kalo dier dah tahu sesuatu bendakan kadang saya iakan saja walaupun kita dah tahu… barula dier eksited nak cerita …

pixel aksi manja adik dan abang

4 Responses to “aksi manja adik dan abang”

  1. ajumohit says:

    ni ikut sapa manyak cakap ni? hihi, mmg lizz kalau bercakap mesti tgk muka, kalau tak mesti majuk diorg kan ;)

  2. lieyalatif says:

    lieya suke tgk rambut kerenteng adik…lizz jgn potong pendek tau, biar kan panjang…comel jek nanti heheeheh

    betul tu lizz, budak2 ni mmg pegang betul kate cikgu2 ustazah ke ustaz kat sekolah…kadang2 kate kite ni die tak pecaya, tapi kate2 cikgu2 lagi dieorg percaya heheehehe…

  3. LYAFRINA says:

    comel 2 beradik ni…
    tp celoteh anak2 la y mceriakan pjalanan kt…

  4. mamyharraz says:

    comelnya abg niiii..
    hehe biasa mmg gitu ckp cikgu/ustaz diorg akan ingat.


Leave a Reply

Current day month ye@r *