wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

28 Apr

Aktiviti Hari Cuti

Author:lizz

Aktiviti Hari Cuti

Hi semua…hari ni dah khamis….yihaaa….seronok-seronok tetiba…..nak dijadikan cerita haritu mummy pergi menjelajah ke Ofice Daddy nun jauh disana penat….ikut Mr Daddy melepak…makan-makan sampai naik muak dibuatnyer….

pakaian ke pejabat Aktiviti Hari Cuti

Melepak kat ofice Daddy…3 jam huhu penat…

pensyarah uitm Aktiviti Hari Cuti

Bergambar ngan En Suhaimi Lecturer Drawing kat Uitm dulu2 masih sama cam dulu2….

still life drawing Aktiviti Hari Cuti

Drawing yang sempat di snap kat bilik En suhaimi…teringat time belajar kat Uitm dulu kena buat drawing huhu…memang best….terasa cam nak buat drawing balik….alat2 dah ader kat umah ….tapi masa jer tak der…

still life drawing 1 Aktiviti Hari Cuti
Still life Drawing cantikkan…..

pixel Aktiviti Hari Cuti

6 Responses to “Aktiviti Hari Cuti”

  1. ila says:

    ila nak tanya gak..mummy cute keje ker…hehehe
    Jom Baca KFC Chicken Chop

  2. najihatussolehah says:

    wah..bestnye pandai melukis…huhu

  3. kak ina kl says:

    salam ziarah..anis comel akak montel..

  4. wida says:

    cantik…


Leave a Reply

Current day month ye@r *