wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Nov

Aktiviti melukis -cam best jer-

Author:lizz

 Aktiviti melukis -cam best jer-

melukis Aktiviti melukis  cam best jer

dah lama tak beraktiviti cam ni…biler tengok pic ni tetiber mood nak draw tetiber muncul…kali ni nak guna akrilik pulak…En daddy sila beli canvas extra yer untuk adik n abang ….Uwais n adik mesti suker ni dah lamer tak beraktiviti bersama adik n abang…. Ingatnyer nak letak kat kat bilik abang pulak…Konsepnyer abstrak conteng ikut suker nak suh adik n abang tunjuk bakat gak ni…semestinyer abang suker mengaler kalau kaler mesti tanyer tak boleh kuar garisan kan mummy nanti tak cantik… tak sabar…tau..

pixel Aktiviti melukis  cam best jer

8 Responses to “Aktiviti melukis -cam best jer-”

  1. maszmadi says:

    bestnyer kalau pandai melukis kan….. ilang stress rasanya…..

  2. LadyAyu says:

    hahahaha ai bab lukis ni mmg fail
    takut lukis benda lain jadik benda lain

  3. puanbee says:

    biasa melukis ke ? bee pun suka melukis , tp belum pernah lukis cam atas tu

  4. MummyAyu says:

    kalu pandai melukis..memang best aktiviti nie..

  5. kak ieda says:

    akak melukis x suke .. tapi mewarna memang suke dari sek layie :)

  6. bitt says:

    kids memang suka lukisan..hehhehe yes biarkan mereka melukis ;)

  7. Wanie says:

    wahh, akak pandai melukis eh..boleh la hias bilik anak2 eh..

  8. lily says:

    Bestlah kalau pandai melukis..
    lily ni tak kreatif..tak pandai melukis..^^


Leave a Reply

Current day month ye@r *